Tarihi 27 Nisan 2010

Kendi düşen ağlamaz

Merve Sevi'nin adı Şahan Gökbakar aşkı (!) sayesinde sıkça anılır oldu. Komedyenle olan ilişkisi için sıkça reklam aşkı yorumları yer buldu gazetelerde.
Birkaç aylık ilişkilerinde neredeyse hiç yan yana görmediğimiz çift, önceki gün de yollarını ayırdı.
Ayrılığın ertesi gününde, Merve Sevi'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları ortaya atıldı.
Ayakligazete.com'daki habere göre; genç oyuncu, sahilde bir gençle yürüyüş yapıyordu ve bu kişi Merve Sevi'nin sevgilisi olabilirdi!
Peki, magazin sitesinde neden kesin bilgiler yok? Bu, Merve Sevi ile yanındaki arkadaşını görüntüleyen arkadaşların mı yoksa haberi siteye koyan editörlerin suçu mu? Kesinlikle hayır! Merve Sevi'ye birkaç soru soruluyor, yanıt yok! "Yanınızdaki bey sevgiliniz mi?" diye asıl soru geliyor sonunda… Yanıt var mı oyuncudan, hayır! Merve Sevi, tek kelime etmeden yanındaki meçhul arkadaşıyla yürümeye devam ediyor. Orada kendisini görüntüleyen gazetecilere, hayat hikayesini anlatmasını isteyen yok. Alt tarafı, sorulan soruya birkaç cümleyle yanıt verecek.
Ama yok, tek kelime yok! Sonra bu sır gibi sakladığı genç adam için 'sevgilisi' yazılınca çılgına dönüyor oyuncu. Bu haberi bir telefon kadar uzağında olan gazetecilere yapmak yerine 'twitter'dan yapıyor. Malum, ünlüler için atış serbest twitter'da… Yok efendim, birlikte yürüdüğü kişi arkadaşıymış. Haberi yapan arkadaşlar Merve Hanım'ın canını sıkmış, onu kızdırmasınlarmış çünkü o da onların canını sıkarmış. Ve de Merve Hanım, böyle saygısızlık görmemiş… Merve Sevi, kendisine selam verip soru sormaya çalışan basın mensuplarını görmezlikten gelerek saygısızlık yapmadı mı onlara?
Birçok ünlünün adetidir gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmak, bizlerin telefonlarına çıkmamak hatta kendisini arayanın bir gazeteci olduğunu anladığında sesini değiştirerek 'Şu anda kendisi burada yok' demek… Merve Sevi de gazetecilerle tek kelime etmekten aciz isimleri örnek almak istiyorsa kendisine, varsın alsın… Ancak sorulan bir soruya bile cevap vermiyorsa, hakkında çıkan haberlerin sonuçlarına katlanmayı da bilsin!
Çünkü ne derler, "kendi düşen ağlamaz!"