İSKENDER GÜNEN

İSKENDER GÜNEN

Tarihi 2 Ekim 2017

10 puan fark olmayabilirdi

Beşiktaş; Fenerbahçe ve Leipzig gibi iki zorlu karşılaşmadan çıkan bir ekip. Bir de kendileri için çok önemli olan üç oyuncusundan yoksun... Her ne kadar kadro zenginliği olsa da oyunda sorunlar yaşayacakları da bir gerçek. Ersun Yanal bu görünüşte takıma karşı oyun planı önce 'durdurma' üzerine kurdu.
Orta alan merkezde Kucka-Onazi tercihi doğruydu. Çünkü Onazi dün de görüldü ki, rakipten en fazla top kapan mücadele gücü yüksek bir isim.
İlk yarıda Talisca'nın göstere göstere attığı golden sonra Trabzonspor hızlı hücumda Abdülkadir'in mükemmel asistinde Olcay'la beraberliği yakaladı.

YANAL GECİKTİ
1-1'den sonra ise özellikle Beşiktaş'ın sahasında çabuk top kayıpları yapıldı. Hücum organizasyonlarında odak noktası olan Burak ve Sosa bir türlü gerekli yeterlilikte görünmedi. 2. yarıya ise Yusuf ile başlanması gerektiği düşünceseydim.
Fakat Ersun Yanal nedense böyle bir hamleyi çok geç yaptı.
2. yarı yenilen golde Trabzonsavunmasının hatası vardı. Yapılan değişikliklerden sonra ise oyun bir alanda çok farklı bir görünüme geçti. Rodallega'nın attığı golden sonra uzatmalarda Fabri maçın kahramanı oldu. Fırat Aydınus'un Trabzonsporlular'a kolaylıkla gösterdiği sarı kartlar var.
Fakat ilk yarıda Talisca'nın Kucka ile bir pozisyonu var ki, kırmızı kart verilebilirdi. Abdülkadir genç yaşına rağmen oyundan çıktığı ana kadar ne yaptığını bilen ve rakibi çok rahatsız eden bir isimdi.

MAÇIN EN İYİSİ ABDÜLKADİR
Asist yaptı, Beşiktaş'ı çok rahatsız etti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ SOSA
Çok kötü değildi ama oncak çok şey beklerdim