Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 20 Ağustos 2019

Tapınakçılar

GÜNLERDİR yazıyorum.
Günlerce haftalarca sürecek bilgi var. Ancak buralarda nedense kimse ilgi duymuyor!
Garip! Çok kişi PAS geçme hakkını kullanıyor. Ya bilmiyorlar ya ilgilerini çekmiyor ya da başka bir şey! Bilemem. Ama EPSTEIN konusunu anlamadan dünyada ne olup bittiğini anlamak imkansız. Hiç bir şeyi ama hiçbir şeyi çözemeyiz.
Son yıllarda yaşanan en büyük olay Jeffrey Epstein'ın öldürülmesi. Kendisini öldürmek için hiçbir nedeni yok. bu nedenle İNTİHAR olayı bir masal.
Epstein'ın girmediği uzanmadığı yer yok. Kraliyet ailelerinden Beyaz Saray'a, Hollywood'dan Yeşilçam'a kadar! Epstein'ın merkezinde olduğu hiçbir medyada yazılmadığı kadar geniş etkili ve sonuç alıcı. ÖYLE BÖYLE DEĞİL. Yine yazılmayan detaylardan biri Epstein'in adası ve oradaki tapınak!
ABD'li milyarder Epstein'in sahip olduğu Little St. James Adası'ndaki TAPINAK Türkiye'den taşındı. Yani buradakinin bire bir benzerini özellikle yaptırdı. Sanırım ilginç bir tesadüf! Kim neden yaptırdı?
Neden buradakini örnek aldı bilemem artık!
Devam. Epstein'ın, İngiliz Kraliyet Ailesi için özel bir çalışma yaptığı artık biliniyor.
Kraliçe II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew'in taciz ve tecavüz olayları ortaya çıkmıştı. Ancak Kraliçe, onu bir şekilde korumayı başarmıştı.
Şimdi artık tren raydan çıktı. Epstein'in öldürülmesi, ardından kayıtların nerede olduğu bilinmemesi Kraliçe'ye çok önemli bir karar aldırdı.
Prens Andrew'u eski eşi Sarah Ferguson ile birlikte İspanya'nın Sotogrande bölgesindeki MI6'nın güvenli evine gönderdi. Çünkü Prens'le ilgili yüzlerce belgenin, görüntünün Buckingham Sarayı'na büyük zarar vereceği malum. Prens Andrew'in Kraliçe ile ilgili anlattıkları aslında Buckingham Sarayı'nı korkutan.
Korku filmi gibi. Buckingham Sarayı, İngiliz Kraliyet Ailesi, Prens Charles'ın Prenses Diana'nın öldürülmesine nasıl izin verdiği, Prens William'ın skandalları, Prens Harry ile Meghan Markle'ın neden evlendiği, Kraliçe II. Elizabeth'le ilgili gelecek kayıtlardan sonra sarsıntı büyüyecek.
Yani KRALİYET AİLESİNİ TARİHİ TEKRAR KALEME ALINACAK. Tekrar yazılacak.
Çünkü Prens Andrew, bunların hepsini kayıtlarda anlatıyor.
Ortaya çıktığı an her şeyin yalan olduğu anlaşılacak. Nükleer füze etkisi yani.
Olay bu kadarla bitmiyor bitmeyecek tabii.
Zuckerberg'den Elon Musk'a, Jeff Bezos'tan dünyanın en zengin 50 ismin içinde bulunduğu herkes titriyor.
Neden? Düşünün bakalım!
Çünkü onlarca çok ama çok önemli isimin bulunduğu MEGA YAPI sorgulanmaya başlandı. Mega Yapı'nın en yeni üyelerinden Steven Spielberg, "Mega Eğitim projesi" olarak hem Kabala hem de Budist meditasyonun öğretilmesi için adımlar attı. Steven Spielberg sayesinde çok güçlenen Mega Yapı, Zuckerberg, Elon Musk'a ve Bezos gibi isimlerin Jeffrey Epstein'in ağına düşmesini sağladı. Zincirleme yani. Bill Clinton'un başkan olduğu günlerde Lani Guinier'i sevmiyor ve görev vermek istemiyordu.
ADALET BAKANLIĞI'NIN TEPESİNDE olmasına asla ve kat'a izin vermek niyetinde değildi. Derken Clinton'un BAŞKANLIK OFİSİNİN KAPISI AÇILDI ve içeri Epstein girdi. Bir fotoğraf gösterdi. İstenmeyen adam istenen yerlere geldi, geliverdi!
İlişkiler böyle kurulmuştu ve tıkır tıkır yürüyordu! Bu hatırlatılan en küçük örnek! Düşünün gerisini artık.
Yazıldı çizildi.
Epstein'ın tuzağa düşürdüğü Virginia Giuffre, 16 yaşında olduğu günlerde neler yaşadığını anlattı. Virginia Giuffre'nin çocuk yaşında birlikte olduğunu kişiler arasında New Mexico eski Valisi Bill Richardson, finansçı Glenn Dubin, eski Senatör George Mitchell ve moda dünyasından Jean-Luc Brunel var. Elbette başkaları da. Henüz 14 yaşındayken bu kişilerle birlikte olduğu yerde özel kameralarla çekimler yapılıyordu.
Richardson, Dubin, Mitchell ve Brunel'in ilişki sonrası güçlendikleri görülüyor. Binlerce kişinin tuzakla kullanıldığı açık şekilde ortada. Şimdi akılı isimler şu soruyu soruyor?
BU YAPIYI KİM ÇÖKERTİ? EPSTEIN'I KİM ÖLDÜRDÜ? Ağırlıklı olarak PENTAGON'un bu yapının değişmesi için düğmeye bastığı ileri sürülmekte. Aksine söyleyenler de var tabii. Epstein infaz edildi. Mega Yapı'nın içinde bulunan herkes, onların işbirliği yaptıkları kim varsa tehlikede.
Bu tarihin en büyük tsunamisini beraberinde getiriyor.
YAPININ içindeki akılların en büyüklerinden olan Kissenger'in 4 önemli adamı boğularak öldürüldü. Amerikan medyası, Epstein olayını kapatma görevini aldı. Fox, CNN, New York Times, Washington Post gibi yayın organları, Epstein ve ilişkilerini kapattı. BU EMRİ KİM VERDİ? KİM BU GÜÇ?
Pentagon ihtimali çok fazla.
Ancak Pentagon olmadığını söyleyenler de var. O zaman Derin Amerika'nın bir kanadı Epstein'i kapatmak istiyor.
Epstein'in dosyalarına ulaşan kimse artık dünyayı yönetecek güç de o. Ghislaine Maxwell, Virginia Giuffre'yi Epstein'in emri ile ilk kez Prens Andrew'e servis ettiği biliniyor. Hatta 2004 yılına dair sızdırılan bir fotoğrafta, Prens Andrew henüz 13-14 yaşında olan Virginia Giuffre'ye sarıldığı fotoğrafta görülüyor. Fotoğrafın çekildiği yer ise Epstein'in özel evi.
Ghislaine Maxwell, şu anda Epstein'in bildiği her şeyi bilen tek kişi. Yani o çok değerli ve kayıp. Fransa'da olduğunu düşünen çok. Bu kadar büyük bir skandalı içinde barındıran olaylarda medyada adı hiç geçmeyen kişi kim? Elbette George Soros. Epstein'in güçlenmesi için ona ilk maddi destekte bulunan Soros nerede?
Neden onunla ilgili hiçbir haber çıkmadı. ABD başkanlarının bile skandalla ilgili birçok haberi medyaya sızdırılırken, Soros neden bu kadar güçlü.
Birkaç ABD BAŞKANININ KADIN ELBİSELERİYLE ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜLERİ BULUNURKEN SOROS'tan söz eden yok! Soros'un New York'ta yaşadığı ev ile Epstein'in evi arasında sadece 2 blok olması bile, yakınlıklarını gösteriyor. Ghislaine Maxwell belki de elindeki tüm belgelerin birer kopyasını da Soros'a verdi. Ghislaine Maxwell akıllı biridir. O nedenle kendini güvenli bir limana atacağına inandığı kararları aldı ve birkaç güvenlik önlemi içeren adım attı. Büyük istihbarat teşkilatları böyle değerlendirme yapmakta.
Dünya bu kadar gerilmişken tansiyon tavan yapmışken bir anda bir güç attı ve 12'den vurdu! ARŞİV yani kayıtlar kimdeyse son sözü o söyleyecek.
Herkes de bu söze itaat edecek.
Etmek zorunda. Dünyanın çatısı sallanıyor. Acaba bu operasyonu kim yaptı? Epstein'i öldüren ve kayıtları alan kim?
Soluksuz izlenecek bir gerilim filmi başladı. Ölümler de sürecek dalgalanmalar da. Kayıtları kimin aldığını yakında gelişmelerden öğreneceğiz. Doğu Akdeniz'de de, Suriye'de de, Avrasya'da da, ABD'de de, İngiltere'de de, Avrupa'da da bunu göreceğiz.
BAKALIM zaman neler gösterecek...