Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 22 Mart 2024

22 Mart günlük burç yorumları

KOÇ
Kusurlarınızı görerek öz eleştiride bulunabilir, kendinizi daha başarılı bir konuma getirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler gerçekleşebilir.

BOĞA
Yeni bir ortama girmek, arkadaş olmak namına yeni bir çevre edinmek istiyorsanız ve yine aşk açısından daha verimli bir sürece girmek istiyorsanız uygun bir dönemdesiniz.

İKİZLER
Son zamanlarda sözlerinizin çok önemli olduğunu unutmamalı bu yüzden enerjiniz ve sözlerinizi uyum içerisinde kullanmaya özen göstermelisiniz.

YENGEÇ
Bugünlerde aşk hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir gündesiniz ancak mesleki konular ve kariyer alanınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

ASLAN
Bugünlerde aşk hayatınız ve sosyal hayatınızla alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. ilişkilerinizi güzelleştirme imkanı bulabilirsiniz.

BAŞAK
Aşk ilişkilerinizde dikkatli olmanız ve alınganlıktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Partneriniz size olan sevgisini oldukça fazla göstermeye başlayabilir.

TERAZİ
Partnerinizin ilgisi başlarda memnuniyet yaratsa da sonradan daha özgür bir alana ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz ve yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

AKREP
Aşk hayatınızda partnerinize karşı oldukça anlayışlı bir imaj çizebilirsiniz.
Partnerinizim yoğun ilgisi ve sevgisini hissetmek sizleri oldukça mutlu edebilir.

YAY
Aşk hayatınızda canlı bir döneme adım atabileceğinizi görmek sizleri mutlu edebilir.
Her şartta kalıcı mutluluk getirebilecek adımlar atmaya başlıyor olabileceksiniz.

OĞLAK
Aşk hayatınızda ayakları yere basan bir ilişkiyi kendinize çekebilirsiniz. Var olan ilişkinizi bir adım ciddiye götürebileceğiniz gibi yeni bir ilişkide ciddiyet de görebilirsiniz.

KOVA
Gelişen özgüven neticesinde ani çıkışlar yapabilir ve sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz.
Profesyonel hayatınıza da eşit şekilde ilginizi akıtmanız önemli olacak.

BALIK
Sanat konusunda ilham alabileceğiniz bugünlerde hayatınızda güzel şeylerin canlandığını hissetmek efektif bir etki yaratarak daha da fazlasını hayatınıza getirmesine vesile olabilir.