Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 22 Ağustos 2022

22 Ağustos günlük burç yorumları

KOÇ
Bugünlerde sorunlarınızı çözmek için başkalarının destekelerini alın ancak onların fikirlerini birebir uygulamaya çalışmayın.

BOĞA
Hem aşk hem iş konusunda hayatınıza yenilikler girebilir ve her şey bir anda yenilendiği için adapte olmakta güçlük çekebilirsiniz.

İKİZLER
Aşk konusunda çaresiz hissedebilirsiniz ancak güzel bir ifade her şeyin kapısını açacaktır.
Dolunay'ın etkisi ile cümleleriniz yarınızı şekillendirebilir.

YENGEÇ
Söylediklerinizin dikkate alınması için çaba gösteriyor olsanız da bugün karşınıza sizi işinizde yetersiz hissettirecek kişiler çıkabilir.

ASLAN
Aşk hayatınızda verimli bir tutum sergilemek için çaba gösterebilirsiniz ancak iş konularında bugün içinizden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir.

BAŞAK
Hem ciddi bir ilişki isteyip hem de özgürlüğünüzden vazgeçmemeniz ikilemi hayatınıza akabilir. Biri ile hayat birleştirmek sorumluluk gerektirir.

TERAZİ
Bugünlerde insanları sorgulayarak onları daha çok köşeye sıkıştırarak ilerlemek ve bazı konularda haklılığınızı kanıtlamak istiyor olabilirsiniz.

AKREP
Fazlaca realistik bakış açınız bazen kariyerinizin önündeki en büyük engel olabiliyor. Maddi konularda zorluk çekebilirsiniz.
Akıllıca davranmalısınız.

YAY
Son günlerde beslenmenize dikkat etmelisiniz. İleri yaşlara sahip Yay'ların yeşil sebze, salata ile beslenmesi iyi gelecek ve dinçlik verecektir.

OĞLAK
Duygusal konularda dostlarınızdan destek almanız, onlara güvenmeniz çok önemli olsa da kimseyi dayanak olarak görmemeniz önemli olacak.

KOVA
Anatomide kalbi temsil ediyor oluşunuzdan ötürü ve dünden kalan dolunayın etkisi ile çok fazla geçmiş sorunlarla boğuşmanız gerekebilir.

BALIK
Çok isteyip ancak kendinize "ama"lar oluşturduğunuz konularda "ama"ları ortadan kaldırarak hareket edebilecek isteğinizin olduğunu fark edebilirsiniz.