Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 13 Mart 2022

13 Mart günlük burç yorumları

KOÇ
Kendinizi zora sokmayın. Bir süredir etrafınızda yükselen sesler yavaş yavaş duruluyor. Bugünlerde eşyalarınızı kaybetme riskine karşı dikkatli olun.

BOĞA
Bazı duygularınızı bastırabilirsiniz, ancak yine de en doğru olan olayları çözmek için gerekli adımları atacak cesarete sahip olmaktır.

İKİZLER
Kendinizi daha iyi hissetmek için alışverişe yönelebilirsiniz. Sınırlarınızı bilen kişilerle anlaşma problemi çekmiyor ve uyumunuzu yüksek bile tutabiliyorsunuz.

YENGEÇ
Öğrenmeye açık olabilirseniz potansiyelinizin üstüne geçeceksiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için pozitif enerjiyi sabit tutmanız, size ummadık kapıların açılmasına vesile olacak.

ASLAN
Bugünlerde elinizde olanlarla yetinmeyebilir ve bazı istekleriniz kısa vadede gerçekleşmediği için umutsuzluğa düşebilirsiniz.

BAŞAK
Maddi konularda birikimlerinize dikkat etmelisiniz. Hayatın yükünü affederek atmalısınız. Bu eylemi arada bir tekrarlayıp herkesi derinlemesine affetmeye çalışın.

TERAZİ
Partnerinizle olan ilişkinizde daha sıcak ve sevgi dolu olabilirsiniz. İç dünyanızda derin bir sevgi var. Bunu dışa da yansıtın. Bugünlerde maddi istismara açıksınız.

AKREP
Olaylara daha pozitif yaklaşmasını bilin. Bazı şeyler göründüğü gibi çıkmayabilir olayları damgalama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Dengede kalmalısınız.

YAY
Affedicilik güzel bir özellik olsa da karşınızdaki kişiye karşı tutumunuzun eskisi kadar sıcak olmamasına karşı da dikkatli olmalısınız.

OĞLAK
Son zamanlarda kendinizi olumlu duygulara besleyip kindar olmaktan kaçınırsanız olgunlaşmış olursunuz. İkinci kez aynı hatalara düşmeyin.

KOVA
Arkadaşlarınızın tutumları akıl alışverişi şeklinde olduğu için onların olaylarına müdahil oluyorsunuz. Aşk hayatınızla ilgili olarak kısmetinizin artacağı bir güne giriyorsunuz.

BALIK
Bu aralar dışardan karşınıza çıkabilecek bazı fırsatlar sayesinde özellikle maddiyat ve kariyer konularında büyük başarı elde edebileceksiniz.