Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 12 Haziran 2021

12 Haziran günlük burç yorumları

KOÇ
Kendinizi zamana uydurabilir, etrafınızdaki hızla beraber işlerinizi eksiksiz tamamlayabilirsiniz, akşam saatlerinde üzerinize rehavet çökebilir.

BOĞA
Kariyer odağınızı duygusallık ve aşk gibi konulara getirebilir, mesleki konulardaki hızınızı kesebilirsiniz. Kısa süreli olarak bu hal size çok iyi gelebilir.

İKİZLER
Duygusal hissedebilirsiniz ancak beklediğiniz ilgiyi partnerinizden göremeyebilirsiniz. Eğitim konularıyla yoğun ve verimli bir gün geçirebilirsiniz.

YENGEÇ
Etrafınızdaki insanlar bugünlerde çok konuşuyormuş gibi hissedebilir ve etrafınızda dönen muhabbetlerden yorulabilirsiniz.

ASLAN
Bugün dinlenebilir ve yeniden enerji dolabilirsiniz. Kendiniz açısından mutluluk vaat edici gelişmeler yaşayabilir, bu gelişmeleri dostlarınız ile de paylaşmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK
Aşk hayatınızda kendinizi verimli bir şekilde ifade edebilecek, yanlış anladığınız konuların iç yüzünü çaba sarf etmeden görebileceksiniz.

TERAZİ
Duygusal konularda kendinizi hassas hissedebilir, aynı zamanda uygun koşullarda kalbinizi sevdiklerinize açmaya niyet edebilirsiniz.

AKREP
İş yerinizde geçebilecek stresli toplantılar başınızın ağrımasına neden olabilir. Akşam saatlerini evinizde huzur içerisinde geçirmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz.

YAY
Sınav sonucu gibi güzel gelişmeler yakın zamanda oluşabilir, belli bir statüyü atlamak istiyorsanız uygun bir sürece girmiş ve devam ettirmektesiniz.

OĞLAK
İş çevrenizde bütün sorumluluğu almanız ve her işi sizin yapmanız beklenebilir. Art niyet derecesine varan açılımlarda gerekli aksiyonu göstermeniz önemli olacaktır.

KOVA
Kusurlarınız üzerinden iş yerinizde size yüklenmeye çalışan insanlara karşı net tavır sergileyebilecek ve karakteristik yapınızla kazanan siz olacaksınız.

BALIK
Sosyal çevrenizden olumlu geri dönüşler alabilir, bugün çokça iltifat duyabilirsiniz. Işığınızın herkesçe fark edilmesi hoşunuza gidip özgüveninizi arttıracak.