Tarihi 23 Kasım 2017

Düz dünya Bob

Olaylara dünyaya sığdırılmış dar bir gözle bakıyoruz. NATO'daki son skandal dahil tüm olayları "FETÖ yaptı" diye dünyaya şikayet ediyoruz. Halbuki FETÖ'nün arkasında koskoca bir evren var. Kara deliği aşıp o evrene geçtiğimizde karşımıza CIA çıkıyor. FETÖ o evrenin içinde nokta bile değil. FETÖ'cülerin ABD kongre üyelerine, hatta Başkan adayı Hillary'nin seçim kampanyalarına belgeli yüz milyonlarca dolar bağışını bilmeyen yok. CIA yöneticileri Graham Fuller ve Henry Barkey'in 15 Temmuz akşamı Heybeliada'da otelde konakladıkları da sır değil. Hatta kaçarken otele Pensilvanya Çan'ı bıraktıklarına kadar işin ateşiyle dumanı da uzaya yükseldi. Graham ve Barkey'in FETÖ'yü yere göğe sığdıramayan makaleler yazdıkları da gerçeğin ta kendisi. Nasıl Trump'ın "DEAŞ'ı Amerika kurdu" açıklamasından sonra, ABD'nin emrindeki PKK'yı Rakka'da kafa kesicilerle anlaştırmasıyla "TERÖR kuruculuğu" tescillendiyse, komutası altındaki FETÖ'nün de aynı hamamın tası olduğunu bilmeyen yok. Dünya yuvarlaksa yuvarlaktır. Bu realite kadar terör örgütlerinin CIA bağlantıları da gerçektir. Zarrab olayı da CIA talimatıyla darbe girişimi öncesi FETÖ'nün yargı yoluyla Türkiye'de yönetimi ele geçirme hareketidir. 17-25 Aralık'ta başarılı olmayanlar, ülkemizi ele geçirme planında son darbeyi 15 Temmuz'da ordumuza sızdırılanlarla vurmak istediler. Akıncı Üssü'nde darbeyi yönetirken yakalanan Kemal Batmaz'ın 15 Temmuz öncesi ABD'ye gittiğinde sorguya alındığı ve "Buraya İmam Fethullah'ı ziyarete geldim" dediğini Amerikan Adalet Bakanlığı resmi açıklamayla beyan ediyor.
Darbeyi FETÖ'nün yaptığının en büyük delili Amerikan Adalet Bakanlığı'nda!..
FBI, CIA, MIA kim varsa gidip çiftlikte ağırladıkları FETO'ya "15 Temmuz öncesi 'İmamımı ziyarete geldim' diyerek sana koşan adamın darbe gecesi Akıncı Üssü'nde ne işi vardı" diye sorması gerekir. Ancak soramazlar.
Çünkü çıkarları varsa, elemanlarıysa "Bizde hukuk-guguk, gak-guk var" diyerek koruma altına alırlar. Sonra da o çıkarları için FETÖ'nün defalarca ağırladığı savcı ve hakimlerle Türkiye'ye yargı saldırısı yaparlar. Adamların genlerindeki soyma, ülkeleri "Hazırol"a getirme stratejilerinde, dünya yuvarlak olsa bile onlar için dünya düzdür. Nitekim ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Türkiye'ye tezgah kurdukları ve darbe kışkırtıcılığı yaptıkları iddiasının gülünç olduğunu söyledi. Halbuki Trump'ın Ulusal Güvenlik danışmanlığına getirdiği General Flyn "FETÖ Türkiye'nin Usame Bin Ladin'idir. Çok tehlikelidir" diyor, başkanlara danışmanlık yapan Brezezinsky "Darbe girişimini biz yaptık, hatalıyız" diye bas bas bağırıyordu. Gülünç olan ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsünün ta kendisidir. Onun gibilere "DÜZ DÜNYA BOB" diyorum.

​BOB'UN CANI SIKKIN
16.yüzyılda Magellan dünyanın etrafını dolaştı. Dünya düz olsaydı aynı noktaya geri dönemeyecekti. Ancak ABD'li rap şarkıcısı Bobby Ray Simmons Jr buna inanmıyor.
Ünlü rapçi, "Düz Dünya" teorisinin destekçilerinden. Dünya'nın düz tepsi şeklinde olduğunu söylüyor. Hatta NASA çalışanlarının dünyanın farklı köşelerinde nöbet tutarak, dünyalıların düşmesini engellediğini belirtiyor. GoFundMe sitesinde iddialarını ispatlamak amacıyla 200 bin dolarlık yardım kampanyası başlattı. Ünlü rapçi "Düz dünya BOB" gibi ABD'de gezegenimizin düz olduğuna inanan limuzin şoförü Mike Hughes da, evinin garajında yaptığı roketle Cumartesi günü California'da test uçuşu gerçekleştirecek. Sponsoru ise "Düz Dünya Araştırma Grubu" adlı dernek. Mike Hughes de internette para topluyor. Yatıranlar var mı?.. Evet var.
Amerikan da rapçi "Düz Dünya BOB"'un bir başka versiyonu. FETÖ CIA desteğinde darbe girişimi yapsa da "Bu kurgu" diyecek kadar da BOB hem de! Çünkü hem rapçi BOB hem de roketçi Mike mantığındalar.
FETÖ gibi maşaları rokete bindirip önüne geleni soyarak yani!.. "DÜZ DÜNYA BOB" mantığı ile hareket eden Amerika'nın parçalanmış Ortadoğu "BOP" projesi de bu yüzden sahneye konuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün katıldığı Soçi zirvesinde ise tek konu; "Parçalara ayrılmış Suriye'nin birleştirilmesi ve savaşın sona erdirilmesi..." Düz Dünya BOP'un buna canı sıkılıyor. Şimdi de FETÖ başlığı taşıyan yargı roketiyle saldırıp "Dünya yuvarlak değil" diye bas bas bağırıyor!.