Canan Karatay'dan mucize tarif: Tarhana çorbasını böyle pişirmek faydasını 5'e katlıyor!

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan tarhana çorbası, Türkiye'nin her köşesinde sofraların vazgeçilmez bir parçası olarak yerini koruyor. Özellikle Orta Anadolu, Ege ve Marmara Bölgesi'nde büyük ilgi gören bu çorba, sadece damak tadıyla değil, sağlık açısından da önemli bir yere sahip. Kış aylarının en popüler tatlarından biri olan tarhana çorbasının faydalarını daha da artırmak adına, ünlü doktor Canan Karatay, değerli bir tarif önerisinde bulunuyor. Özellikle gribal hastalıkların yaygınlaştığı bu dönemde, doğal ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çeken Karatay, tarhana çorbasının iyileştirici etkilerini güçlendiren bir yöntem öneriyor.

Türkiye'nin sağlıklı beslenme konusundaki önemli isimlerinden Prof. Dr. Canan Karatay, kışın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan tarhana çorbasının şifa dolu bir tarifini paylaştı. Gribal hastalıklara karşı etkili olduğunu belirten Karatay, tarhananın doğru hazırlanışıyla faydalarını 10 katına çıkardı.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.