Kavanozun içine sadece bir tutam atın! Turşunuz bir daha hiç erimeyecek

Turşu yapmak, kışın tüketilebilecek lezzetli atıştırmalıklar hazırlamanın harika bir yoludur. Ancak turşu yaparken yaşanan erime ve köpürme sorunları, bazı insanları tedirgin edebilir. Neyse ki, bu sorunları önlemenin kolay yolları vardır. İşte yumuşamayan turşu yapmanın sırrı ve püf noktaları. Bu püf noktalarını takip ederek, yumuşamayan ve köpürmeyen lezzetli turşular yapabilirsiniz.

Özel bir tatla yıl boyunca lezzetli sebzeleri ve meyveleri tüketmemizi sağlayan turşulama yöntemi uzun yıllardır tercih edilen bir yöntemdir. Özellikle kornişon turşu sofraların vazgeçilmezi olarak sürekli karşımıza çıkıyor. Kış için hazırlıklara başlayan birçok kişi sirkenin içinde yumuşamayan turşunun püf noktasını araştırıyor. İşte kütür kütür turşu için dikkat etmeniz gerekenler...

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.