Kapış kapış gidiyor! Tanesi 35 lira! Tam 18 saat pişiyor!

Sivas'a özgü olarak bilinen, kuzu ve koyun kafası fırınlanarak yapılan kelle yemeği, adeta kapış kapış gidiyor. Özel fırınlarda hazırlanan ve tanesi 35 TL'den müşteriyle buluşan koyun ve kuzu kellesi yüksek ısıda ve 17- 18 saatte pişirilerek balta ile kırılıp ayrıldıktan sonra, göz, dil, beyin gibi tüm organları ile iftar ve sahur sofralarına sunuluyor.

Sivas'a özgü olarak bilinen, kuzu ve koyun kafası fırınlanarak yapılan kelle yemeği, ramazanda iftar ve sahur sofralarını süsledi. Özellikle sahurda tok tutması nedeni ile tercih edilen kelle, paket sipariş ile evlere ulaştırıldı.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.