Çilekli galetta nasıl yapılır? İşte tarifi

Çilekli galetta nasıl yapılır? Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Emine Tunadan'dan Çilekli galetta tarifi... Şerbet için taze kekik, balzamik sirke, limon suyu, toz şeker ve vanilya özütünü orta ateşte şeker eriyene kadar karıştırarak pişirin. Hamur için tereyağını küçük kareler halinde kesip derin dondurucuda 1 saat bekletin...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.