Edirneli fırıncıdan mor simit

Edirne'de fırıncı Mehmet Çin böğürtlen, vişne, nar ve yaban mersini kullanarak "mor simit" üretti. İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İhsan Kara, simidin diyabet ve tansiyona iyi geldiğini söyledi.

Edirne'de fırıncı Mehmet Çin böğürtlen, vişne, nar ve yaban mersini kullanarak "mor simit" üretti. İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İhsan Kara, simidin diyabet ve tansiyona iyi geldiğini söyledi.

Prof. Kara, "Bu bileşeni unlu mamullere katarak tüketirsek, diyabetin komplikasyonlarını engelleyip ve iki hafta içinde diyabeti kontrol altına alabiliyoruz. Hipertansiyonu düzeltiyor. Tansiyon ilaçlarının kullanılmasına gerek kalmayacak şekilde iyileştiriyor" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.