Sağlığın sırrı: Akdeniz mutfağı

Sağlıklı bir vücudun yolu, beslenme tarzından geçiyor. Dünyanın her yerinde en faydalı beslenme şekli olan Akdeniz mutfağı, bağırsakların da korunmasını sağlıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ediz Altınlı, kırmızı etin fazla tüketiminin kabızlığa neden olabileceğini söylüyor. Bağırsak hastalıklarından korunmada erken teşhis için 40 yaşından sonra kolonoskopi yaptırmanın önemine değinen Prof. Dr. Altınlı, "Biz Akdeniz ülkesiyiz, o nedenle lifli diyetleri, zeytinyağını ve Akdeniz mutfağını unutmamamız lazım. 3 tarafımız denizlerle çevrili balığı daha çok tüketelim" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.