Brokoliyi çiğ tüketin

Kanserden koruyan brokoli, vitamin ve antioksidan içeriği ile kalbi güçlendiriyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Tuba Örnek, çoğu zaman haşlanarak tüketilen bu sebzenin pişirilme şeklinin yanlış olduğuna dikkat çekiyor. "Buharda birkaç dakikalık pişirilerek ya da çiğ tüketilmelidir. Çiğ şekilde elde parçalayıp zeytinyağı ve limon ile yendiğinde detoks etkisi gösterir" bilgisini veriyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.