Kansere fesleğen Alzheimer’a biberiye

Sağlıklı bir hayatın yolu, doğadan geçiyor. Her biri şifa kaynağı olan bitki ve baharatlar, doğru tüketildiğinde hastalıklara savaş açıyor. Uzmanlar, o baharatları şöyle sıralıyor:
Zencefil: Antibakteriyel özelliği ile ateşi düşürür. Ağrıyı keser. Hazımsızlığı önler.
Biberiye unutturmaz: Akdeniz mutfağında sık kullanılan biberiye, antioksidan etki gösterir. Alzheimer ve inmeden korur.
Bir diş sağlık: Kalp hastalıklarından korunmada etkili olan sarımsak, virüslere de savaş açar. Günde 1 diş sarımsak yemek soğuk algınlığı ve gripten korur.
Ağrı kesici karanfil: Yaşlanmayı yavaşlatır. Başka migren olmak üzere birçok ağrıyı keser.
DNA için fesleğen: Maydanoz, enginar, fesleğen, kereviz gibi yeşil yapraklı sebzeler, kanseri önler.
Öksürüğe kekik: Buharının solunması bronşite faydalı olur. Ağız içi bakterilerini iyileştirir.
Enfeksiyona zerdeçal: Vücuttaki iltihap ve enfeksiyonları iyileştirir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.