Bahar gribine çiğ sarımsak

Baharın güzelliğini griple gölgelemek istemeyenler dikkat! Uzman diyetisyen Pınar Kural Enç, gripten korunmak için çiğ sarımsak tüketilmesini önerdi. Antibakteriyel özelliği sayesinde sarımsağın, bakteri ve virüslerin neden olduğu hastalıkların iyileşme sürecini hızlandırdığını ifade eden Enç, şöyle konuştu: "Nezle ve grip olduğunuzda çiğ sarımsak yiyerek iyileşme sürecini hızlandırabilirsiniz. Sarımsak bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücut direncini artırır. Kolon ve mide kanseri başta olmak üzere birçok kanser türünden korur. Ancak kanı inceltici etkisinden dolayı adet dönemindeki kadınlar, ameliyat olacaklar yememeli. Ayrıca tansiyonu düşük olanlar ve yüksek tansiyon ilacı alanlar da uzak durmalı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.