Karaciğere doğal koruma

Aşırı yağlı gıdalar ve alkol karaciğer hastalıklarını beraberinde getiriyor. Dr. Fevzi Özgönül, "Doğru yiyecekler antioksidan etkileri ile karaciğeri temizler ve korur" diyor. Dr. Özgönül, bu yiyecekleri şöyle anlatıyor.. Sarımsak: Karaciğer enzimlerini aktive ederek toksinlerin vücuttan atılımına destek olur.
KIRMIZI PANCAR VE HAVUÇ :
Her ikisinde de betakaroten vardır ve karaciğer fonksiyonlarının iyileşmesini sağlar. Pancar vücuttan ağır metallerin temizliğinde rol alır. ELMA : Yüksek lif içerir ve sindirim sistemindeki toksinlerin atılımına destek olur.
BRO KOLİ VEKARNA BAHAR :
Sülfür içeriği ile etkilidir. Toksin atılımı sürecinde karaciğer destekler.
ENGİNAR : Karaciğer hücre onarımına destek olur ve yağlanmasını engeller.
ZERDEÇAL : Karaciğeri güçlendirir, yağların sindirimini kolaylaştırır.
KOYU YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER : Ispanak, roka, tere, pazı gibi koyu yapraklı sebzeler yüksek ağır metaller ve kimyasallara karşı karaciğeri destekler.
ZENCEFİL : Karaciğer yağlanmasına karşı koruyucudur.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.