En pratik bilgiler

* HAMUR işi yaparken tüm malzemelerinizin oda sıcaklığında olmasına özen gösterin. n BÖREĞİNİZİN daha lezzetli olması için döşedikten sonra 1 saat kadar buzdolabında dinlendirin.
* KURABİYE yaparken hamur ısınıp yumuşadıysa streç filme sararak 15-20 dakika buzdolabında dinlendirebilirsiniz. n FIRINDA tavuk pişirirken fırın poşeti kullanın. Böylece tavuğunuz daha da lezzetli olacaktır.
* PİŞİRECEĞİNİZ etin daha yumuşak olması için 1 gece önceden süt ile ıslatın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.