Ateşi dutla düşürün

Yazın en lezzetli meyvelerinden dutun her rengi oldukça faydalı. Boğaz iltihaplarını iyileştiren kara dut, şeker hastalığına da şifa. uzmanlar şyüksek şekiri olanların karadut yaprağının kaynatıp içmesini öneriyor. kara dutun ayrıca yüksek ateşi de düşürdüğünü vurgulyan doktorlar, "Dut hangi şekilde tüketilirse tüketilsin iyi bir kan yapıcıdır" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.