Müge Anlı son programda duygu dolu anlar! 15 gün sonra bulunan Yaşar Bayka ve ailesine yardım yağdı...

Müge Anlı son bölümde duygu dolu anlar yaşandı. 15 gün önce Kütahya'da kayıplara karışan 42 yaşındaki Yaşar Bayka'nın eşi ve kızı Müge Anlı'dan yardım istedi. Hafta içi her gün Atv ekranlarında faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren başarılı sunucu Müge Anlı, Bayka ailesinin derdine derman oldu, Yaşar Bey'i buldu. Yürümesiyle ilgili engeli bulunan Yaşar Bayka'nın evini terk etme nedeni ortaya çıkınca, Atv ekranlarında aileye yardım yağdı.

Eşine kızdı, çocuklarını tedavi ettirmek isterken Kütahya'dan kayıplara karıştı! 42 yaşındaki Yaşar Bayka 15 gün sonra Müge Anlı ve ekibi sayesinde bulundu. Çocukluk arkadaşının evinde misafir olan Yaşar Bey, İstanbul Üsküdar'da ortaya çıktı. Atv canlı yayınında kavuşan ailenin mutluluğu izleyicileri gülümsetirken, Yaşar Bayka'nın, skolyoz hastası çocuklarının tedavisini yaptıramadığı ve ekonomik zorlukların üstesinden gelemediği için ortadan kaybolduğu öğrenildi.

MÜGE ANLI SON PROGRAM (27 EKİM 2020) ATV İZLE - TIKLA

Omurgaları ile ilgili sağlık sorunu yaşayan ve tedavi ettirme şansı olmayan aileye canlı yayında güzel haberler geldi. Sakarya Üniv. Tıp Fak. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Davut Ceylan, yayına bağlanarak, "Çocukların durumunu değerlendirip tedavi sürecine başlayabiliriz ücretsiz olarak." açıklamasında bulundu. Müge Anlı canlı yayında diğer tüm vatandaşlarımıza yaptığımız gibi Bayka ailesine de yardımda bulunan Doç. Dr. Davut Ceylan'a teşekkürlerini iletti.

Bursa Kapalı Çarşı esnaflarından Serkan Tuğra Çağlar ise rahmetli babası Mahmut Çağlar adına ailenin kredi borcunu ödemek istediğini ifade etti. Müge Anlı da çocukların eğitim süreci için tablet ihtiyacını karşılayacağını da belirtti.

Son olarak Kütahya Simav Belediye Başkanı Adil Biçer de Müge Anlı canlı yayınını arayarak aileye yardımcı olacaklarını ifade etti.

Bunlar da Var
Adana’da pitbull dehşeti! Sahibini ve 2 kişiyi yaraladı: O anlar kamerada 02:25
Adana'da pitbull dehşeti!
24.04.2024Çarşamba
CANLI YAYIN