Kütahya’da mikser tıra çarptı: 1 kişi yaralandı
Kütahya’nın Gediz ilçesinde mikserin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada, mikser sürücüsü yaralandı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç refüjdeki ağacı devirerek durabildi.
Kütahya'nın Gediz ilçesinde mikserin tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazanın etkisiyle savrulan mikser, refüjdeki bir ağacı devirerek ancak durabildi.
Kaza, Gediz-Uşak Karayolu üzerindeki Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.D. (43) idaresindeki 07 AAC 450 plakalı mikser, seyir halindeyken önünde dönüş yapmak isteyen M.Ö. yönetimindeki 43 LJ 171 plakalı tır ve bağlı 43 AGB 591 plakalı dorseye hızla çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan mikser, refüjdeki bir ağacı devirerek durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sürücü hastaneye kaldırıldı
Yaralanan mikser sürücüsü İ.D.'ye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla Gediz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Trafik yaklaşık 1 saat aksadı
Kaza nedeniyle Sanayi Sitesi bölgesindeki ulaşım yaklaşık bir saat boyunca kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.