Beylikdüzü’nde trafik magandası dehşeti: "Araçta çocuğum var" dedi yine de durmadı!

Beylikdüzü’nde trafik magandası dehşeti: "Araçta çocuğum var" dedi yine de durmadı!

Trafikte örnek bir davranış sergileyerek yayaya öncelik tanıyan sürücü, arkasındaki cip sürücüsünün korna çalarak tepki göstermesiyle neye uğradığını şaşırdı. Aracından inerek kadın sürücünün üzerine yürüyen ve otomobilin camlarını kırmaya çalışan saldırganın yarattığı panik, küçük çocuğun gözyaşlarına neden olurken; çevredeki vatandaşların araya girmesiyle büyümesi önlenen olay sonrası polis ekipleri kimliği belirlenen magandayı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, öğle saatlerinde Beylikdüzü'nde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan otomobildeki kadın sürücü yolun karşısına geçmek isteyen yayaya yol vermek için durdu. Bu sırada aynı istikametten gelen 34 SL 2757 plakalı cip sürücüsü duruma tepki gösterdi. Kadın sürücü ile cip sürücüsü arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

'ARAÇTA ÇOCUĞUM VAR' DİYEN KADIN SÜRÜCÜNÜN OTOMOBİLİNE SALDIRDI

Bunun üzerine cip sürücüsü araçta çocuğu olduğunu belirten kadın sürücünün otomobiline saldırmaya başladı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, cip sürücüsünün araca zarar verip, hakaret ettiği anlar yer aldı.

Bunlar da Var

CANLI YAYIN