TIMELINE

21 Haziran 2018
Yıldırım: Onlara daha çok zaman ayıracağım
Başbakan Binali Yıldırım, özel bir televizyon kanalında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
20 Haziran 2018
Erdoğan gençlerin türkülerine eşlik etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mardin Gençlik Merkezi'nde gençlerin türkülerine eşlik etti
20 Haziran 2018
Volkan Babacan ve Hilal Özdemir dünyaevine girdi!
İstanbul Başakşehir’in kalecisi Volkan Babacan, A Haber'in ünlü haber spikeri Hilal Özdemir ile evlendi. Çırağan sarayında dünyaevine giren çiftin kına gecesi önceki gün yakınlarının davetli olduğu organizasyonla gerçekleştirilmişti.
20 Haziran 2018
Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan kazanır
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ATV-A Haber ortak yayınında ATV Ankara temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtladı. Seçim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını dile getiren Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı seçimini Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanır. Gecesini gündüzüne katarak, bunu anlatmak için milletin huzurunda oldu. Bu emeğin bir karşılığı olması lazım." dedi.
20 Haziran 2018
Trump yeni göçmen kararnamesini imzaladı
ABD'ye yasa dışı giren göçmen ailelerin çocuklarının ellerinden alınarak farklı merkezlerde tutulması ile ortaya çıkan görüntüler tepki toplamıştı. ABD Başkanı Trump, illegal göçmenlere yönelik sıfır tolerans politikasının yan etkilere yol açması ardından aileleri çocuklar ile bir arada tutacak kararnameyi imzaladı
20 Haziran 2018
Diyanet: Bir canlıyı haksız yere öldüren ahirette hesaba çekilecektir
Diyanet İşleri Başkanlığı "Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir köpeğin, bir müezzin tarafından öldürüldüğüne dair haberlere ilişkin açıklama yaptı.
20 Haziran 2018
Şırnak'ta terör operasyonu: 34 gözaltı
Şırnak'ta, PKK/KCK terör örgütünün silahlı aparatı YPS içerisinde, terör örgütü güdümünde kurye, milis, işbirlikçi olarak, KCK yapılanması içerisinde faaliyet gösterdikleri, sosyal medyada cumhurbaşkanına hakaret ve terör örgütü propagandası içeriği taşıyan paylaşımlar yaptıkları iddia edilen 34 kişi gözaltına alındı.
20 Haziran 2018
Yurtdışındaki oylar Ankara'ya getirildi
Yurtdışında toplam 60 ülkede yaşayan seçmenlerin kullandığı oylar Türkiye'ye getirildi.
20 Haziran 2018
Muharrem İnce rezil oldu!
Mizansenle bir çocuk sahneye çıkartıldı, çocuk yüz vermedi, Muharrem İnce rezil oldu
20 Haziran 2018
TSK'dan flaş Münbiç açıklaması
TSK ve ABD unsurlarınca, Fırat Kalkanı Harekatı alanıyla Münbiç arasında kalan hatta, ikinci koordineli/bağımsız devriye faaliyeti icra edildi.