MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - ATV CANLI YAYIN - 7 Nisan 2023 | Günler sonra bulunan Alim Yılmaz ailesiyle karşı karşıya

ATV canlı yayınında son dakika Müge Anlı gelişmeleri... Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...78 yaşında kayıp bir kadın! Bir tarafta çocukluk aşkı diğer tarafta komşusu! Kim doğruyu söylüyor? Döndü Boztepe'nin şüpheli kaybı! Evlatlarını ve damatlarını toprağa verdiler, torunlarını kaybettiler. Gözyaşı dinmeyen anneanne ve dede, dünürlere yönelik iddialar! Milyonluk evden eden aşk! Kalbini açtı, hüsranla baş başa kaldı. Mustafa Emektar'ın emek verip yanıldığı aşk hikayesi... Hepsi ve daha fazlası ATV calı yayınında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında.

Giriş Tarihi 07 Nisan 2023, 11:02 Güncelleme 07 Nisan 2023, 13:37
MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - ATV CANLI YAYIN - 7 Nisan 2023 | Günler sonra bulunan Alim Yılmaz ailesiyle karşı karşıya

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ATV canlı yayında son dakika gelişmeleri... Atv gündüz kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI İZLE - TIKLA

Hikmet Özgüneş'in şüpheli ölümü!

78 yaşında kayıp bir kadın! Bir tarafta çocukluk aşkı diğer tarafta komşusu! Kim doğruyu söylüyor? Döndü Boztepe'nin şüpheli kaybı!

Evlatlarını ve damatlarını toprağa verdiler, torunlarını kaybettiler. Gözyaşı dinmeyen anneanne ve dede, dünürlere yönelik iddialar!