MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 24 Eylül 2021 | Vahşi cinayette şok telefon sinyali! Şen kardeşlerin katili kim?

Müge Anlı Atv canlı yayında yine birbirinden ilginç anlar yaşanıyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Hatay'daki vahşi cinayet! Tesadüf mü planlı mı? Şüpheler, gerçekler, ihtimaller! Kafa karıştıran telefon sinyali! Şen kardeşler cinayetinde çember daralıyor! 86 yaşında kayıp bir kadın, bulunan eşyalar, kuşkulandıran detaylar! Hatice Dağlı'nnın şüpheli kaybı ve daha fazlası 24 Eylül 2021 Müge Anlı'nın bugünkü programında.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2021, 10:04 Güncelleme 24 Eylül 2021, 13:01
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 24 Eylül 2021 | Vahşi cinayette şok telefon sinyali! Şen kardeşlerin katili kim?

İÇİNDEKİLER

Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", 30 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da Atv ekranında kaldığı yerden izleyicisiyle buluştu. Müge Anlı Atv son bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE - TIKLA

Hatay'daki vahşi cinayet! Tesadüf mü planlı mı? Şüpheler, gerçekler, ihtimaller! Kafa karıştıran telefon sinyali! Şen kardeşler cinayetinde çember daralıyor!

86 yaşında kayıp bir kadın, bulunan eşyalar, kuşkulandıran detaylar! Hatice Dağlı'nnın şüpheli kaybı Müge Anlı'da!

Şen kardeşlerin katili kim? Şüpheli 2 bakıcı! Mehmet ve Hüseyin Şen'i kim öldürdü? Evlerinde saldırıya uğrayan iki kardeş, bakıcıları ve aile dostları! Çarpıcı iddialar, yanıt bekleyen sorular... Emel Cengiz neler söyledi, merak edilenlere ne yanıt verdi? Hüseyin Şen'in yakın dostu Müge Anlı canlı yayınında!

Gece yarısı işlenen cinayet, öldürülen karı - koca, define tartışması! Çarpıcı iddialar, arazi anlaşması! Yasa dışı işler mi yoksa aile içi husumet mi? Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan'ın katili kim?

Ev tutup gelicem dedi kayıplara karıştı! Gün gün eridiğini söyleyen çaresiz adam kandırıldı mı? 3 çocuk annesi Hatice Kaygısız nerede?

İki yaşlı kardeş, iki ayrı bakıcı! Evlenmek mi istedi aşk mı yaşadı? Kıskançlık kavgası mı? Hatay'daki Şen kardeşler cinayetinde katil kim?

Kendi ölüm ilanını yayınladı, ardından kayıplara karıştı! 50 yaşında sitemkar bir kadın, gelen güzel haber! Yakınlarının 25 gündür aradığı Türkan Günday müge Anlı canlı yayınında.

Gece yarısı işlenen cinayet, öldürülen karı - koca, define tartışması, çarpıcı iddialar, arazi anlaşmazlığı, yasa dışı işler mi yoksa aile içi husumet mi? Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan'ı kim öldürdü?

İşkence gördüler aynı kaderi paylaştılar! Katil tanıdık mı? Evdeki iki bakıcı! İki kardeşin katili kim?

Dünyaevine giden yolda gaiplikler zinciri! Hiç görmediği kadınla evleneceğini sandı, aracı ile aşk yaşadı. Evlilik vaadiyle suya düşen hayaller, kaybedilen paralar! İbrahim Arslan'ın dolandırılma iddiası Müge Anlı canlı yayınında.

Gece yarısı işlenen cinayet, öldürülen karı-koca, define tartışması, çarpıcı iddialar, arazi anlaşması, yasa dışı işler mi aile içi husumet mi? Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan'ı kim öldürdü?

Gece yarısı işlenen cinayet, öldürülen karı-koca, define tartışması, çarpıcı iddialar, arazi anlaşmazlığı, yasadışı işler mi aile içi husumet mi? Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan'ın katili kim?

Türkiye'den Almanya'ya uzanan hüzünlü bir hikaye, mucize gibi bir kavuşma!

33 yıl hayalini kurduğu o an Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranlarında. Anne, baba ve 19 kardeş... Vedat Alexander'ın eşi ve çocukları Atv canlı yayınında.