ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE BUGÜN ATV LİNKİ YOUTUBE(17 Eylül 2021) Müstakil evde dehşet anları! Hüseyin ve Mehmet Şen'in katili...

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Markette öldürülen karı-koca, acıyla haykıran kızlar, akılalmaz iddialar! Suçlamalar, ihtimaller... Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan'ı kim neden öldürdü? İzmir'den Almanya'ya 33 yıllık özlem, mucize gibi kavuşma! Anne ve babasını gördü 19 kardeşi daha var. Vedat Alexander'ın inanılmaz buluşması... 2 katlı müstakil evde kan donduran anlar! Saldırıya uğradılar, hastanede öldürüldüler. Saldırgan tanıdık mı? Hüseyin ve Mehmet Şen'in ölümündeki soru işaretleri Müge Anlı canlı yayınında. Yanıtı aranan bu soruların cevaplarının arandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programını haberimizden takip edebilirsiniz.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2021, 12:42 Güncelleme 17 Eylül 2021, 12:42
ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE BUGÜN ATV LİNKİ YOUTUBE17 Eylül 2021 Müstakil evde dehşet anları! Hüseyin ve Mehmet Şen’in katili...

İÇİNDEKİLER

Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", 30 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da Atv ekranında kaldığı yerden izleyicisiyle buluştu. Müge Anlı Atv canlı yayını ve Müge Anlı son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE - TIKLA

Markette öldürülen karı-koca, acıyla haykıran kızlar, akılalmaz iddialar! Suçlamalar, ihtimaller... Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan'ı kim neden öldürdü?

İzmir'den Almanya'ya 33 yıllık özlem, mucize gibi kavuşma! Anne ve babasını gördü 19 kardeşi daha var. Vedat Alexander'ın inanılmaz buluşması...

2 katlı müstakil evde kan donduran anlar! Saldırıya uğradılar, hastanede öldürüldüler. Saldırgan tanıdık mı? Hüseyin ve Mehmet Şen'in ölümündeki soru işaretleri Müge Anlı canlı yayınında.

Kim nasıl öldürüldü, neden kimse duymadı? Karşılıklı suçlamalar, öfke patlamaları... Katil kim?

Almanya'ya evlatlık verilen Vedat Alexander'ın hikayesi... Yıllar sonra ortaya çıkan gerçekler, bitmeyen hasret ve umut!

İki katlı müstakil evdeki vahşet! Saldırıya uğradılar hastanede öldürüldüler... Saldırgan tanıdık mı? Hüseyin ve Mehmet Şen'in ölümündeki soru işaretleri Müge Anlı'da!

15 EYLÜL GÜNDEMİ
15 Eylül Çarşamba günü canlı yayınlanan programda işlenen konular şöyle:

Market işleten Şenay Özkan ve Hasan Hüseyin Özkan'ı kim, neden öldürdü?

Hüseyin Şen ile Metin Şen kardeşler cinayetinde katil bulundu mu?

Vedat Alexander Schlienbecker'ın bitmeyen aile özlemi...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te son bölümde yaşanan gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Markette işlenen çifte cinayet! Çelişkiler, iddialar, şok gelişmeler... Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan'ı kim neden öldürdü?

2 katlı müstakil evdeki vahşet! Saldırıya uğradılar, hastanede öldüler! Saldırgan tanıdık mı?Hüseyin ve Mehmet Şen'in ölümündeki soru işaretleri Müge Anlı'da!

Arkadaşının yanından kayboldu kıyafetleri dere kenarında bulundu. Kafa karıştıran açıklamalar! O sabah ne oldu, eşyaları kim attı? Hatırlamıyor mu yoksa gizliyor mu?

Oto yedek parça işinde çalışan Ahmet Çetin, 4 Eylül Cumartesi günü evden çıkmış ve birdaha geri dönmemişti. Acılı baba, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Günlerdir kayıp olarak aranan 24 yaşındaki Ahmet Çetin'le ilgili sıcak gelişme! Son dakika haberine göre; Ahmet Çetin Boğaz'da ölü olarak bulundu.

4 Eylül tarihinden beri kendisinden haber alınmayan Ahmet Çetin'in (24) akrabaları Küçükçekmece'de polise giderek kayıp başvurunda bulunmuş, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlatmıştı.

Ekiplerin çalışmalarıyla, Çetin'in eşyaları Küçükçekmece'deki Hasanoğlu Deresi'nde bulundu. Polis, olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI
Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürerken, Ahmet Çetin'i son gören kişi olduğu öğrenilen Murat K. isimli arkadaşı bir televizyon programına bağlanarak olayla ilgili açıklamada bulundu. Murat K.'nin açıklamalarını çelişkili bulan Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, şahsı gözaltına alarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü.


İNTİHAR MI CİNAYET Mİ?

Burada sorguya alınan Murat K., Ahmet Çetin ile alkol aldıklarını, arkadaşının bir anda üzerini çıkarıp dereye atladığını iddia etti. Murat K.'nin ifadesinin devamında, ailesinin ne tepki vereceğini bilmediği için olayı kimseye anlatmadığını söylediği öğrenildi.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler, eldeki bilgilerin ve ifadelerin incelenmesi, olayla ilgili yapılan çok yönlü çalışmalar sonucu Ahmet Çetin'in dereye kendi isteği ile atladığını tespit etti.

Olaya ilişkin polisin incelemesi sürüyor.

Hatay'daki iki kardeş Hüseyin - Mehmet Şen'i kim öldürdü? Kan revan içindeki ev, dinmeyen acı, bitmeyen şüphe! İddiaların odağındaki bakıcı neler söyledi?