Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE! Marketten çıkamayan Tayfun eşi Özlem'e kendisini affettirebilecek mi?

Ekranların gülen yüzü Zahide Yetiş, “eşler şahane, mutfak bahane” diyerek ekranlara geri döndü. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane Atv canlı yayınında izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane’de hafta içi her gün 5 çift en iyisi olmak için kıyasıya yarışıyor. Zahide Yetiş’in renkli sunumuyla yarışanlar ödüle, izleyiciler hem yemeğe hem de sohbete doyuyor. Günün çifti Özlem ve Tayfun'nun markette yaşadıkları talihsizlik günün geri kalanında mutfaklarını nasıl etkileyecek? Diğer çiftler, Tayfun ve Özlem'in performansını nasıl değerlendirecek? Marketten çıkamayan Tayfun, eşi Özlem'e kendisini affettirebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Atv canlı yayınında. Peki Zahide Yetiş'in programına nasıl başvurulur? İşte ATV ekranlarında başlayan Zahide Yetiş'in programının detayları ve başvuru formu...

Giriş Tarihi 08 Eylül 2021, 16:20 Güncelleme 08 Eylül 2021, 16:20
Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE! Marketten çıkamayan Tayfun eşi Özlem’e kendisini affettirebilecek mi?

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen ismi Zahide Yetiş'in sunacağı "Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane" 30 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te başladı. Hafta içi her gün Müge Anlı ve Esra Erol'un programlarının hemen arasında izleyicisi ile buluşan Zahide Yetiş birbirinden eğlenceli anlara sahne oluyor.

ATV ZAHİDE YETİŞ SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Hafta içi her gün izleyici ile buluşacak olan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane'de her gün 5 çift en iyisi olmak için kıyasıya yarışıyor. Çiftler maharetlerini markette, mutfakta ve sofrada birbirleriyle paylaşıyor. Haftanın finalinde kazanan çift, altınların sahibi olacak.


Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında yarışanlar özel ödüllerin sahibi oluyor. Siz de bu özel ödüllerin sahibi olmak için Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programına hemen başvurun.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN!

Günün çifti Özlem ve Tayfun'nun markette yaşadıkları talihsizlik günün geri kalanında mutfaklarını nasıl etkileyecek? Diğer çiftler, Tayfun ve Özlem'in performansını nasıl değerlendirecek? Marketten çıkamayan Tayfun, eşi Özlem'e kendisini affettirebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane'de.