Maraşlı 6. son bölüm izle! ATV Maraşlı 6. bölümde neler yaşandı?

Maraşlı 6. bölüm izle! Maraşlı son bölüm izle! ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı'da bu hafta birbirinden sürpriz gelişmeler yaşanacak. Dizide bu hafta; tüm kartlarını oynayan Savaş, Ozan'ı da tehdit edecek. Savaş, Ozan'a 24 saat süre verecek. 24 saat sonunda Türel Ailesi'ni ve Ozan'ı hayatlarını değiştirecek bir sürpriz bekleyecek. Haberimizden Maraşlı dizisinin 6. bölüm izleme sayfasına ulaşabilirsiniz.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2021, 23:59 Güncelleme 16 Şubat 2021, 00:00
Maraşlı 6. son bölüm izle! ATV Maraşlı 6. bölümde neler yaşandı?

İÇİNDEKİLER

Maraşlı 6. bölüm izle! ATV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı son bölüm izle! Her hafta izleyicileri ekran başına kilitleyen dizide bu hafta; Savaş, Mahur'u kaçırır, zindan gibi bir odaya kapatacak. Mahur'a çok kötü davranıyor. Mahur, ilk defa ölüme çok yaklaşacak. Mahur Maraşlı'nın öldüğünü sanacak ve büyük bir sürpriz yaşayacak. İşte, Maraşlı 6. son bölüm izleme ekranı!

MARAŞLI 6. BÖLÜM CANLI İZLE!

Aşağıdaki bağlantıdan Maraşlı 6. bölüm izleme sayfasına ulaşabilir ve diziyi kesintisiz takip edebilirsiniz.

MARAŞLI 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MARAŞLI 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Savaş, Mahur'u kaçırır, zindan gibi bir odaya kapatır. Mahur'a çok kötü davranmaktadır. Mahur, ilk defa ölüme çok yaklaşmıştır. Mahur, Maraşlı'nın öldüğünü sanmaktadır.

Savaş, Aziz'den; Mahur'un, ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenmesini istemiyorsa Maraşlı'yı öldürmesini ister. Aziz, kızını kaybetmemek için Maraşlı'yı öldürmeyi göze alacak mı?

Tüm kartlarını oynayan Savaş, Ozan'ı da tehdit eder. Savaş, Ozan'a 24 saat süre verir. 24 saat sonunda Türel Ailesi'ni ve Ozan'ı hayatlarını değiştirecek bir sürpriz beklemektedir. Mahur, arkadaşı Betül'ün düzenleyeceği kermese Zeliş'i de davet eder. Bu davet Maraşlı'ya tehlikeli gelir ama Mahur'u kıramaz. Kermeste keyifli vakit geçiren Maraşlı, Mahur ve özellikle Zeliş'in mutluluğuna gölge düşer. Kermeste yaşananlar Maraşlı'yı yeni bir yol ayrımına getirecektir.