Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV linki 15 Ocak 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Yayın sonrasında ne oldu? Ali Toprak cinayetinde itiraf mı geldi?

Atv Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (14 Ocak 2021) neler yaşandı? Hamdi Kılıç'ın kayıp dosyasında son dakika gelişmesi! 70 yaşındaki Hamdi Kılıç'ın cesedi bulundu. Define parası mı intikam cinayeti mi? Açıklanamayan saatler, İki çocuk babası Ali Toprak'ın katili kim? Şüphelerin odağındaki eş ne söyledi, yayın sonrası neler oldu? İtiraf geldi mi? Hepsi ve daha fazlası 15 Ocak 2021 Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2021, 12:59 Güncelleme 15 Ocak 2021, 12:59
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV linki 15 Ocak 2021 Cuma | ATV linki YOUTUBE Yayın sonrasında ne oldu? Ali Toprak cinayetinde itiraf mı geldi?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (15 Ocak 2021 Cuma) neler yaşanıyor?Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Hamdi Kılıç'ın kayıp dosyası varını yoğunu aşkı uğruna harcayıp bir anda şüpheli bir şekilde kayıplara karışmıştı. Ormanda kuyularda arandı, hiçbir izine rastlanamadı. Bir buçuk aydan haber alınamayan Hamdi Kılıç'ın cesedine ulaşıldı. Hamdi Kılıç sevgilisinin evine 200-300 m uzaklıkta bir ağaçta asılı halde bulundu.

Şüphelerin odağındaki eş ne söyledi, yayın sonrası neler oldu?

14 OCAK 2021 MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR...

Anamur'da sera cinayeti! Define parası mı intikam cinayeti mi? Açıklanamayan saatler, İki çocuk babası Ali Toprak'ın katili kim?

7 Ocak günü kayıplara karışmıştı, Müge Anlı izleyicisinin ihbarıyla bulundu.

Sevgilisini bıçaklayarak öldürdü, parayla ormana gömdürdü! Müge Anlı'da aydınlatılan bir cinayet! Duygu Çelikten cinayetinde kim ne dedi? İlk duruşmadan ayrıntılar Müge Anlı'da...

13 OCAK 2021 ÇARŞAMBA MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR!

16 ay sonra çözülen cinayet! 34 yaşındaki 4 çocuk annesi Zeynep Güngör cinayetinde katil Ecevit, cinayeti itiraf ettikten sonra 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak Metris T Tipi cezaevine gönderildi.

Muz serasında cinayet! Şüphe çeken cinayetler... Define anlaşmazlığı mı ykıskançlık cinayeti mi para kavgası mı?Ali Toprak cinayeti Müge Anlı'da!

İki ayrı adam iki farklı kadın. Hikayeleri mutlu biter sandılar, yanıldılar! Harun ve Musa Bey'in evlilik vaadiyle dolandırılma iddiası Müge Anlı canlı yayınında.

12 OCAK 2021 MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR!

4 çocuk annesi bir kadın, korkunç son! Gözaltında 4. gün! İtiraf geldi mi? Kalbinden bıçaklandı ormana atıldı. Eş zamanlı operasyon! Zeynep Güngör cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri Atv canlı yayınında.

Muz serasındaki vahşi cinayet! Şüpheler iddialar soru işaretleri. 44 yaşındaki Ali Toprak'ın katili kim?

11 OCAK 2021 PAZARTESİ MÜGE ANLI'DA YAŞANANLAR!

Birbirlerini suçlayan kardeşler, katil kim? Zeynep Güngör cinayeti Müge Anlı'da! Katil kim?

Muz sertasında işlenen cinayet şüpheler iddialar yanıt arayan sorular. 44 yaşındaki Ali Toprak'ın katili kim?

Müge Anlı'da değişen hayatlar... Kayıp olarak aranırken evde çıkan 6 çocuklu Erdem Uçkan ve Ceylan Baru'nun değişen hayatı Müge Anlı canlı yayınında.

İstanbul'da 2019 yılının Eylül ayında esrarengiz bir şekilde kaybolan 4 çocuk annesi 34 yaşındaki Zeynep Güngör, her yerde aranıyordu. Ailesi, aradan geçen zamana rağmen Zeynep Güngör'den tek bir haber bile alamaması üzerine Müge Anlı'nın programına başvurdu.

Kayıp kadının kız kardeşleri canlı yayında, "Zeynep'in E. adında bir sevgilisi vardı. Kaybolduğu gün onunla görüşmüştü. Kardeşimizi öldürdüğünü düşünüyoruz" dedi. Zeynep Güngör'ün kaybolmadan 10 gün önce de sevgilisi E. tarafından öldüresiye dövüldüğü iddia edildi.

Yaşanan bu gelişmelerin üzerine kimliği belirsiz cesetler üzerinde yapılan araştırmada Zeynep Güngör'ün defalarca kez bıçaklanıp öldürüldükten sonra İstanbul çıkışında jandarma bölgesine atıldığı ortaya çıktı.

Şimdi her yerde 34 yaşındaki 4 çocuk annesi Zeynep Güngör'ün katil ya da katilleri aranıyor.