Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE linki 31 Aralık Perşembe | ATV linki YOUTUBE! Hakan Küçükboğa'dan pişmanlık itirafı...

Müge Anlı son bölüm tekrar izle! Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (31 Aralık 2020) neler yaşandı? 48 yaşındaki Aylin Sözer'in katili tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kayıp bir adam, aynı evdeki dünür ve eski eş, jandarma arıyor, çember daralıyor. Hamdi Kılıç'ın kaybında son dakika gelişmesi, kızını ve oğlunu pazarda bırakıp giden Hakan Küçükboğa'dan pişmanlık itirafı ve daha fazlası 31 Aralık 2020 Atv Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 31 Aralık 2020, 13:00 Güncelleme 31 Aralık 2020, 13:44
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE linki 31 Aralık Perşembe | ATV linki YOUTUBE! Hakan Küçükboğa’dan pişmanlık itirafı...

İÇİNDEKİLER

Yaşamı boyunca şiddete dur dedi, o da şiddete kurban gitti! Hayatını mesleğine adamış bir akademisyen, korkunç bir cinayet! Para almak istedi, öldürdü. Hırsızlık süsü vermek için yaktı. Aylin Sözer cinayetinin katil zanlısı Kemal Ayyıldız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı canlı yayınını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (31 Aralık 2020 Perşembe) neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE - TIKLA

Kızını ve oğlunu pazarda bıraktı, yıllar sonra bulmaya geldi. Hakan Küçükboğa'nın hikayesi Müge Anlı'da...

Tehdit, şiddet, kayıp! 4 çocuk annesi kadına ne oldu? Sevgilisine gitti, bir daha gören olmadı Zeynep Güngör'ün şüpheli kaybı Müge Anlı canlı yayınında.

3 ayrı kadın, aynı acı aynı son! Yaşamı boyunca şiddete 'dur' dedi, o da şiddete kurban gitti! Aylin Sözer'i tanıyanlar Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak katilin cezalandırılmasını Aylin Sözer'in böyle bir ölümü hak etmediğini dile getirdi.

Kayıp bir adam, aynı evdeki dünür ve eski eş, jandarma arıyor, çember daralıyor. Hamdi Kılıç'ın kaybında son dakika gelişmesi!

32 gün sonra başlayan arama çalışması... Havadan görüntülediler, yerden didik didik ettiler. Hamdi Kılıç'ı arama çalışmalarında son durum...

Hamdi Kılıç'ın telefon sinyalinin son geldiği bölgede başlatılan arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken ortaya çıkan yeni görgü tanığının anlattıkları arama çalışmalarının seyrini değiştirdi. Arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta yaşayan bir görgü tanığı, ormanlık alanda 'imdat' diye bir erkek sesi duyduğunu bildirdi.

70 yaşında olan Hamdi Kılıç, eşinin ölümünden kısa süre sonra kayboldu. O dönemde bir kadınla birlikte olduğu söylenen Hamdi Kılıç'ın arsalarının da satıldığını söyleyen çocukları Müge Anlı'dan babalarına sesleniyor. 24 Kasım 2020 tarihinden beri kayıp olan Hamdi Kılıç'ın 70 yaşında olduğu ve hanımını kaybettikten sonra Sakine Akdeniz adında bir kadınla yaşadığı ve tüm parası hep Sakine Hanım'ın hesabına geçirdiği iddia edildi. İzmir Urla'da yaşadığı evinden 23 gün önce kayıplara karışan Hamdi Kılıç'ın yakınları ise birlikte yaşadığı kişiden şüpheleniyor.

Define için çıktı bir daha geri dönmedi şüpheler iddialar, suçlamalar. 59 yaşındaki Ertan Gün'ün şüpheli kaybı Müge Anlı'da.

Aynı kadına kandılar, mağdurlar el ele verdi adliye önünde birleşti. Evlilik vaadiyle kandırılan damat adaylarının hukuk mücadelesi Müge Anlı canlı yayınında...

Müge Anlı'daki enişte Ümit Dinçer kadın çıktı! Enişte baldız dolandırıcılığında beyin yakan telefon: 'Ümit benim halamın kızı' Müge Anlı canlı yayınında Ümit Dinçer olarak bilinen ve Canan adındaki şahısla insanları dolandırdığı iddia edilen kişi hakkında gelen telefonlar ağızları açık bıraktı. 'Enişte' olarak bilinen Ümit Dinçer, kadın çıktı. Ortaya çıkan gerçek karşısında herkes şoke oldu. Enişte baldız değil karı koca evlilik dolandırıcılığı çıkan Müge Anlı'daki olayda Anlı, "Hem devletin dediğini yapmıyorsunuz hem de yardım istiyorsunuz." diyerek isyan etti.