Esra Erol 23 Aralık izle! Kocası Mecit evli komşusu Nurseven'le kaçtı ortalık karıştı

DNA testi sonucu açıklanacak, gerçekler 12 yıl sonra ortaya çıkacak! Kız çocuğunun babası Turgay mı? Mervenur ve yanına kaçtığı kendisinden 41 yaş büyük sözde hoca Adnan kaçmaya devam ediyor! Sabahat kocası Mecit ile canlı yayında karşı karşıya gelecek! Kocası evli olan karşı komşusu Nurseven'le kaçtı! Vedat Bey 43 yıldır hiç görmediği ablası Güldane'yi arıyor! 43 yıllık bitmeyen hasret ve daha fazlası 23 Aralık Atv Esra Erol'da canlı yayınında.

Giriş Tarihi 23 Aralık 2020, 16:33 Güncelleme 23 Aralık 2020, 18:56
Esra Erol 23 Aralık izle! Kocası Mecit evli komşusu Nurseven’le kaçtı ortalık karıştı

İÇİNDEKİLER

Esra Erol canlı yayında bugün (23 Aralık 2020) neler oluyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer alıyor.

ATV 23 ARALIK ESRA EROL İZLE - TIKLA

Buket'i en son gören Damla Yalçın ve Hasan Koyun canlı yayında olacak! 15 yaşındaki Buket'le ilgili korkutan büyük şüphe!


Mervenur ve yanına kaçtığı kendisinden 41 yaş büyük sözde hoca Adnan kaçmaya devam ediyor!


Sabahat kocası Mecit ile canlı yayında karşı karşıya gelecek! Kocası evli olan karşı komşusu Nurseven'le kaçtı!


Karısı Dilek engelli çocuğunu da bırakıp palyaçoluk yapan İsmail Suer'e kaçtı! Üçler Bey'in büyük isyanı!


Vedat Bey 43 yıldır hiç görmediği ablası Güldane'yi arıyor! 43 yıllık bitmeyen hasret!

DNA testi sonucu açıklanacak, gerçekler 12 yıl sonra ortaya çıkacak! Kız çocuğunun babası Turgay mı? Hepsi ve daha fazlası ve daha fazlası 23 Aralık Atv Esra Erol'da canlı yayınında.

İşte Esra Erol'da son bölümde (22 Aralık 2020 Salı) yaşananlar...

Esra Erol'da programında 12 yıl önce satılan çocuk bulundu. ATV ekranlarında yayınlanan "Esra Erol'da" programında Turgay Telsiz'in, Emine Çaylı'dan olan ve 12 yıl önce satıldığı iddia edilen kayıp çocuğu aranıyordu. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu iki arkadaş Turgay Telsiz ve Halil Kurt, aynı kadından çocuk sahibi olduklarını ve yüzlerini bile görmedikleri kayıp çocuklarını sattığı iddia ettiği Emine Çaylı ile "Esra Erol'da" programında yüzleşti.

Esra Erol, Emine Çaylı'nın canlı yayında verdiği ifadeler ve araştırmaları sonucu 12 yıl önce satılan çocuğu buldu. Yasa dışı yollarla çocuğunu evlatlık veren Emine Çaylı, bebeğini verdiği ailenin adını kimseye söylemeyeceğine dair ise karşı tarafa söz verdiği ortaya çıktı. 12 yıl önce çocuğunu sattığı iddia edilen Emine Çaylı ve çocuk arasında yapılan DNA testi sonucu açıklandı.

12 yaşında ki çocuğun annesinin Emine Çaylı olduğu tespit edildi. Turgay Telsiz ise DNA sonucunu öğrenince canlı yayında fenalık geçirdi. Esra Erol'da Emine Çaylı'nın çelişki ifadeleri herkesin dikkatini çekmişti. Emine Çaylı önce çocuğunu sattığını söylemiş ardından ise satmadığını belirtmişti.