Esra Erol 18 Aralık izle! Son dakika itirafı 'bu kadarı da pes' dedirtecek!

Esra Erol canlı yayınında bugün (18 Aralık 2020) neler yaşanıyor? Türkiye bu ana kilitlendi! Olayların en yakın tanığı olan Derya'nın eski kocası Murat tüm gerçekleri anlatmaya geliyor! Emine 7 Nisan 2008 günü Karabük'te ki o hastanede yaşananları itiraf ediyor! Kader ailesiyle birlikte Niğde'ye mi gidecek, yoksa kendine yeni bir hayat mı kuracak? Sözde hocayla kaçan Merve Nur Çekem, annesine herkesi şok edecek hangi mesajı yolladı? Bir başkasından 8 aylık hamile olan Neslihan stüdyoya gelecek mi? Son dakika itirafları ve daha fazlası 18 Aralık Esra Erol canlı yayınında!

Giriş Tarihi 18 Aralık 2020, 16:40 Güncelleme 18 Aralık 2020, 20:07
Esra Erol 18 Aralık izle! Son dakika itirafı ’bu kadarı da pes’ dedirtecek!

İÇİNDEKİLER

Esra Erol canlı yayında bugün (18 Aralık 2020) neler oluyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer alıyor.

ATV 18 ARALIK ESRA EROL İZLE - TIKLA

Emine 7 Nisan 2008 günü Karabük'te ki o hastanede yaşanan her şeyi itiraf edecek mi?

7 Nisan 2008'de dünyaya gelen bebek kime verildi? O isim konuşacak yer yerinden oynayacak! Olayların en yakın tanığı olan Derya'nın eski kocası Murat tüm gerçekleri anlatmaya geliyor! Kız çocuğu kime evlatlık verildi?

Günlerdir verecekleri karar merak ediliyor! Hasan ile Fatma son kez geliyor! Büyük yüzleşmede son perde!


Kader ailesiyle birlikte Niğde'ye mi gidecek, yoksa kendine yeni bir hayat mı kuracak? Son kararı ne olacak?


Merve Nur annesine herkesi şok edecek hangi mesajı yolladı? Duyduklarınıza inanamayacaksınız!


Bir başkasından 8 aylık hamile olan Neslihan Hanım'ı, eşi stüdyoya boşanmak için bekliyor! Neslihan stüdyoya gelecek mi?

ATV YOUTUBE ESRA EROL CANLI İZLE - TIKLA