Esra Erol 16 Aralık izle! Merve Nur ve kendinden 38 yaş büyük sözde hoca Adnan'ın görüntüsü şoke edecek!

16 Aralık 2020 Atv Esra Erol'da canlı yayınında aranan Merve Nur Çekem ve kendinden 38 yaş büyük sözde hoca Adnan Yıldırım en son nerede görüldü? Anne Ayşe Çekem'den Türkiye'yi dehşete düşüren itiraf! 7 Nisan 2008'de Karabük'te dünyaya gelen kız çocuğu nerede, Derya Ulupınar mı çaldı? DNA testi sonucu açıklandı, Aysel'in 9 yaşındaki çocuğunun babası Recep Bey çıktı. Boşanma kararı alan Recep karısı Emine'ye geri mi dönüyor? "Eşim Fatma çamaşır suyunu benden daha çok seviyor" diyen Hasan Bey'in fatma Hanım'a son teklifi ne? Hepsi ve daha fazlası 16 Aralık 2020 Atv Esra Erol canlı yayınında.

Giriş Tarihi 16 Aralık 2020, 16:33 Güncelleme 17 Aralık 2020, 16:10
Esra Erol 16 Aralık izle! Merve Nur ve kendinden 38 yaş büyük sözde hoca Adnan’ın görüntüsü şoke edecek!

İÇİNDEKİLER

Esra Erol canlı yayında bugün (16 Aralık 2020) neler oluyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer alıyor.

ATV 16 ARALIK ESRA EROL İZLE - TIKLA

"24 yaşımdaki kızım 62 yaşındaki Adnan Hoca denen şahıs kaçırdı" dedi, Türkiye onu konuştu. Merve Nur, kendisinden 40 yaş büyük sözde hoca ile kaçtı, anne Ayşe Hanım'ın itirafları herkesi şoke etti. Sözde hoca Adnan ve Merve Nur en son nerede görüldü? Şoke eden görüntüler...

2 arkadaş aynı kadından çocuk sahibi oldu şimdi ikisi de kayıp çocuklarını arıyor!7 Nisan 2008'de Karabük'te dünyaya gelen kız çocuğu nerede? Kız çocuğunu Derya mı çaldı yoksa Emine ve ailesi yeni doğan bebeğe bir şey mi yaptı? Olayın yaşandığı Karabük'ten canlı yayın!

DNA testi sonucu açıklandı, Aysel'in 9 yaşındaki çocuğunun babası Recep Bey çıktı. Boşanma kararı alan Recep karısı Emine'ye geri mi dönüyor? Bu gelişme herkesi şoke edecek!

Son sözler söylenecek, son yüzleşme gerçekleşecek! Hasan'ın Fatma'ya son teklifi ne? Fatma'nın cevabı ne olacak? Büyük yüzleşmede son perde Esra Erol'da canlı yayınında!