Esra Erol'da canlı yayınında yine bir mucizeye tanıklık edildi! 10 dakikada yok olan 1 yıllık hasret...

Hasretler Esra Erol'da canlı yayınında bir bir sona eriyor... Kırıkkale’de yaşayan anne Firdevs Taşkın ve baba Erol Taşkın, esrarengiz bir şekilde 1 yıl önce ortadan kaybolan 24 yaşındaki kızları Ayşegül Toyran’ı bulmak için Esra Erol’da programına katılmıştı. Gözyaşları içinde, “Kızımdan 1 yıldır haber alamıyorum. Hayatından endişe ediyorum, kötü insanların elinde olabilir. Ne yaşarsa yaşasın o benim evladım” diyen acılı anne babaya Esra Erol derman oldu,1 yıllık hasret 10 dakikada son buldu.

Giriş Tarihi 27 Kasım 2020, 17:08 Güncelleme 27 Kasım 2020, 17:32
Esra Erol’da canlı yayınında yine bir mucizeye tanıklık edildi! 10 dakikada yok olan 1 yıllık hasret...

İÇİNDEKİLER

Hafta içi her gün Esra Erol'da programında hasretler bir bir sona ermeye devam ediyor.

Anne Firdevs Taşkın ve baba Erol Taşkın, esrarengiz bir şekilde 1 yıl önce ortadan kaybolan 24 yaşındaki kızları Ayşegül Toyran'ı bulmak için Esra Erol'da programına katılmıştı.

Kırıkkale'de yaşayan çaresiz anne ve baba "Kızımdan 1 yıldır haber alamıyorum. Hayatından endişe ediyorum, kötü insanların elinde olabilir. Ne yaşarsa yaşasın o benim evladım" diyerek gözyaşlarına hâkim olamadı.

Canlı yayında ise anne ve babayı mutluluğa boğan o haber geldi. Esra Erol, 1 yıldır kayıp olan 24 yaşındaki Ayşegül Toyran'ı buldu.