MÜGE ANLI SON BÖLÜM ATV İZLE! Melihat Tunçel cinayetinde katil kim? Aynı evde annesini ölü buldu, cesedin üzerinde...

Müge Anlı canlı yayınında bugün, (17 Kasım 2020 Salı) neler yaşandı? 62 yaşındaki Melihat Tunçel evinin bahçesinde boğazı kesilmiş bir şekilde bulundu. Melihat Tunçel cinayetinde katil kim? Annesini bahçede ölü olarak bulan Münire'den kafa karıştıran iddialar, cesedin üzerinde dikkat çeken detay! 7 kız çocuğu babası Kadir Sarı nerede? Hepsi ve daha fazlası 17 Kasım Atv Müge Anlıson bölümde!

Giriş Tarihi 17 Kasım 2020, 10:13 Güncelleme 17 Kasım 2020, 13:52
MÜGE ANLI SON BÖLÜM ATV İZLE! Melihat Tunçel cinayetinde katil kim? Aynı evde annesini ölü buldu, cesedin üzerinde...

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan ve faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı canlı yayınında bugün (17 Kasım 2020 Salı) neler oluyor?

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

10 Kasım'da kızı tarafından ölü olarak bulunan Melihat Tunçel cinayetinde katil kim? Annesiyle birlikte yaşayan 40 yaşındaki Münüre, annesi Melihat Tunçel'i nasıl buldu? Kızıyla birlikte yaşayan 62 yaşındaki Meliha Tunçel'i kim öldürdü?

Cinayetle ilgili köy halkı konuşuyor, sır perdesi aralanıyor! Melihat Tunçel'in katili kim? Şoke eden son dakika gelişmeleri Müge Anlı canlı yayınında!