EDHO'da Behzat öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı: Kardeşe kardeş diyorum!

EDHO yeni bölüm fragmanıyla heyecanı doruğa çıkardı. Atv'nin 6 sezondur salı akşamlarının vazgeçilmezi olan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171. (son bölüm) ile izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin bu haftaki bölümünde en çok merak edilen konu ise Behzat’ın yaşayıp yaşamadığı. EDHO son bölümde İlyas'ın kucağında yaşam mücadelesi veren Behzat Façalı'nın akıbetini merak eden diziseverler, EDHO yeni bölümde bekledikleri sorunun yanıtını alırken, Haşmet Façalı kardeşinin intikamını almak için yanıp tutuşacak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünden ilk görüntüler…

Giriş Tarihi 10 Kasım 2020, 18:40 Güncelleme 10 Kasım 2020, 19:29
EDHO’da Behzat öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı: Kardeşe kardeş diyorum!

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü için geri sayım sürüyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı, diziseverlerin aklındaki 'Bahzat öldü mü?' sorusunu daha da güçlendirdi. Peki, EDHO'nun bu haftaki bölümünde Behzat Façalı'nın akıbeti ne olacak?

Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik ( Ceylan), Ali Sürmeli ( Doğan), Hüseyin Avni Danyal (Tufan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Pelin Akil Altan (Bahar), Engin Benli (Yaman), Sabiye Tozan (Hayriye Çakırbeyli) gibi güçlü isimler yer alan EDHO 171. yeni bölümde heyecan dorukta.Sezona iddialı bir giriş yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanında Behzat'ın yoğun bakımdaki görüntüleri merak uyandırmıştı. Yaşamla ölüm arasında gidip gelen Behzat'ın durumu netlik kazanacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 171. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"İnsan kaybetmedikçe sevdiklerinin değerini anlayamıyor!"

Haşmet Façalı, kardeşi Behzat'a yapılanın hesabını sormak için kolları sıvıyor ve Hızır Reis'le birlikte Yaman Korkmaz ve kardeşi Derman için harekete geçiyor.

FAÇALI, ADAMLARIYLA BÜTÜN MAHALLEYİ BASIYOR

'Kardeşe kardeş' diyen Haşmet, Hızır'la beraber hapishanedeki Derman'ın peşine düşer. Haşmet Façalı, adamlarıyla bütün mahalleyi basıyor.

ALPASLAN, YAMAN'IN ENSESİNDE...

Masadan ve amcasının evinden kovularak kendi planlarını uygulamaya başlayan Alpaslan ise Yaman Korkmaz'a bir adım daha yaklaşıyor. Korkmaz'ı saklandığı delikten çıkarmak için hapishanedeki kardeşi Derman Korkmaz'ın peşine düşüyor.

ALPARSLAN'IN PLANI

Kendisinden başka kimsenin yanına yaklaşamayacağını düşünen Alpaslan, eşine yapılanın hesabını sormaya adım adım yaklaşır. Gücüne güç katan Alpaslan mahallenin ve garibanların gönlünü fetheder.

İLYAS'IN BEHZAT ACISI

Ömür'ün evi terk etmesiyle zor günler geçiren İlyas Reis, şimdide yol arkadaşı Behzat'ın şokunu yaşamaktadır. İlyas Reis'in yardımına Hızır Reis koşar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan için hayatta kalması için Yaman Korkmaz'la el sıkışmaya hazırdır. Yaman Korkmaz'ı masaya davet eden Hızır Reis'in aile içindeki gerilimleri de devam etmektedir. Evi terk eden Hızır Reis, yerleştiği otelde Bahar Sincanlı'nın markajına takılır. Bahar'ın sinsi planlarının farkında olan Ceylan Çakırbeyli ise Bahar'ın karşısına dikilir. Emin adımlarla Hızır Reis'i avucunun içine almak üzere planlar yapan Bahar, çocukluk arkadaşı Ömür'ü de bir bilinmeze iter. Bahar yüzünden eşi İlyas'la arası açılan Ömür, evi ve İlyas'ı terk etmeye hazırdır.

Amcasının masasından ve evinden kovulduktan sonra kendi yolunu çizen Alpaslan, Yaman Korkmaz'la mücadeleden kaçacak değildir. Korkmazların tek tek mekanlarını basarak sonunda Yaman Korkmaz'ı köşeye sıkıştırır. Yaman'ın babası Hamdi Korkmaz'ı eline geçiren Alpaslan, amcalarının hayatı ve mücadelesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştır.

EMİR BENDERLİOĞLU KİMDİR?

Emir Benderlioğlu 28 Ekim 1979'da Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitirdi.Önce Heykel okuyan oyuncu daha sonra Grafik Bölümüne geçti, daha sonra TRT tanıtım koordinatörü olarak çalıştı. Ankara'da Alper Çağlar ile tanıştı ve daha sonra Alper Çağlar'ın yönetiminde pek çok filmde oynadı. Çağlar'ın filmlerindeki performansıyla beğeni toplayan oyuncu Harika Uygur casting ajansına kaydoldu ve İstanbul'a yerleşti.

Ademin Trenleri adlı filmdeki karakterlerden biri olan Bekir karakterini canlandırdı. Daha sonra da Sessiz Fırtına adlı dizide İbrahim karakterini canlandırdı. 2008 yılında da Med Yapım dizisi olan Dedektif Biraderler'de başrol oyuncusu olarak Savaş karakterini canlandırdı. Şimdi ise Kavak Yelleri'nde Mine'nin sevgilisi Burak karakteri ile karşımıza çıkan Emir Benderlioğlu fotoğrafçılıkla da yakından ilgilenmektedir. Animasyon, 3D grafik gibi konulardaki yarışmalarda da ödüller kazanmıştır. Ayrıca yakın zaman önce yakın arkadaşı Işın Karaca, Ferdi Kurtuldu ve Eda Ertürk'le İstanbul Cihangir Akyol sokakta Cafe Benderli isminde bir cafe açmıştır. 2010'un Ocak ayında vizyona giren Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde adlı komedi filminde Durul karakteri ile karşımıza çıkmıştır. 2009'da ise TRT 1'de yayınlanan Ayrılık adlı dizide Eytan karakterini canlandırdı. 06.07.2010'da ise kendisi gibi oyuncu olan Ceren Şekerci ile evlendi. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Behzat Façalı karakterini canlandırmaktadır.

EDHO'da karı koca rol alan çift ilk görüşte aşkı tadanlardan! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Behzat ve Ömür'ü...