ATV ESRA EROL İZLE! 9 aylık bebeğini taksiciye veren Sibel'den şoke edecek istek!

Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında bugün, (29 Ekim 2020 Perşembe) neler yaşandı? 'Bebeğini satmak istediği' iddiaları ortalığı karıştırdı! Türkiye'yi sarsan olayda Sibel'in 9 aylık bebeğiyle ilgili son isteği şoke edecek! 4 gündür hiçbir haber alınamayan Ece Çaylak nerede? Şeyma Hanım, 3 Ekim'den bu yana göremediği kızı Nursel'e kavuşabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 29 Ekim Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 29 Ekim 2020, 16:33 Güncelleme 30 Ekim 2020, 17:03
ATV ESRA EROL İZLE! 9 aylık bebeğini taksiciye veren Sibel’den şoke edecek istek!

İÇİNDEKİLER

12 sezondur ekranda olan ve başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında ara bulucu oluyor. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor. Era Erol'da canlı yayınında bugün (29 Ekim 2020 Perşembe) neler oluyor?

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Daha 4 aylıkken bebeğini hiç tanımadığı taksici Şükrü ve Hatice'ye verdi ne aradı ne sordu. Bebeğini satmak istediği iddiaları ortalığı karıştırdı! Türkiye'yi sarsan olayda Sibel'in 9 aylık bebeğiyle ilgili son isteği şoke edecek!

Kocası Sercan 2 yaşındaki kızı Nursel'i alıp 3 Ekim'de ortadan kayboldu. Evladından hiç haber alamayan Şeyma'nın isyanı!