ATV MÜGE ANLI İZLE! Filiz Karadavut cinayetinde son dakika gelişmesi! Baldız cinayetinde mahkemenin kararı

Müge Anlı'da son dakika gelişmeleri... Hafta içi her gün 10.00'da Türkiye'yi Atv ekranlarına kilitleyen başarılı sunucu Müge Anlı'nın bugünkü (28 Ekim 2020 Çarşamba) programında neler oluyor? Yıllarca kayıp diye aradılar, katil enişte çıktı! Liseli kızın korkunç ölümünde son durum ne? Baldız cinayetinde mahkeme ne karar verdi?  Filiz Karadavut cinayetinde sıcak gelişme, Filiz Akyüz'ün şüpheli ölümü, kimliği olmayan Birgül'le ilgili yeni gelişme ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 28 Ekim 2020, 10:09 Güncelleme 28 Ekim 2020, 13:01
ATV MÜGE ANLI İZLE! Filiz Karadavut cinayetinde son dakika gelişmesi! Baldız cinayetinde mahkemenin kararı

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün (28 Ekim 2020 Çarşamba) neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Yıllarca kayıp diye aradılar, katil enişte çıktı! 2006 yılında esrarengiz bir şekilde kayıplara karışan Filiz Karadavut'un dosyası yıllar sonra cinayet dosyasına döndü.

12 yıl sonra tutuklanan enişte, cinayeti itiraf ederken, ölen Filiz'in ablası Çiğdem Çakırer ise kardeşinin hayatta olduğunu iddia ediyordu. Liseli kızın korkunç ölümünde son durum ne?

Baldız cinayetinde mahkeme ne karar verdi? Filiz Karadavut cinayetinde sıcak gelişme Atv Müge Anlı canlı yayınında!

24 yaşında genç bir anne, şüpheli bir patlama! Yasak aşk ölüme mi götürdü? Çalışılmış bir cinayet mi? Filiz Akyüz'ün şüpheli ölümü...

8 yıl önce terk edilmişlerdi, evlatlarını hatırlamayan anne! Bebeğini nüfusunun üzerine alabilecek mi? Kimliği olmayan Birgül'le ilgili gelişme!

Ordu'dan kayıplara karıştı, aracı bulundu. Emekli astsubaydan haber alınamıyor! Remzi Bayezıt'in kaybı Müge Anlı'da!