ESRA EROL 28 EKİM İZLE! Sibel 9 aylık bebeğini para karşılığı satmaya mı çalıştı? Türkiye'yi sarsan iddia...

Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında bugün, (28 Ekim 2020 Çarşamba) neler yaşanıyor? Aylardır haber alınamayan Rahime ve 4 yaşındaki çocuğuyla ilgili son dakika gelişmesi! Rahime ve çocuğu kimin yanında? Kimliğini bile almadan ortadan kayboldu! 19 Ekim'den bu yana kayıp olan 16 yaşındaki Çilem'in sır dolu kaçış hikayesi ve daha fazlası 28 Ekim 2020 Atv Esra Erol'da canlı yayınında!

Giriş Tarihi 28 Ekim 2020, 16:39 Güncelleme 28 Ekim 2020, 19:11
ESRA EROL 28 EKİM İZLE! Sibel 9 aylık bebeğini para karşılığı satmaya mı çalıştı? Türkiye’yi sarsan iddia...

İÇİNDEKİLER

12 sezondur ekranda olan ve başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında ara bulucu oluyor. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor. Era Erol'da canlı yayınında bugün (28 Ekim 2020 Çarşamba) neler yaşanıyor?

ATV 28 EKİM ESRA EROL İZLE - TIKLA

Bir mucize daha gerçek olacak mı? Buse annesini bulacak mı? Hiç görmediği biyolojik anne babasını arayan genç bir kız! Tek isteği öz anne babasını bir kez olsun görüp, sesini duymak. Kendisini büyüten annesiyle yayına gelen 18 yaşındaki Buse Filiz'in herkesi gözyaşlarına boğacak hikayesi...

Birkaç parça eşya aldı, kimliğini bile almadan ortadan kayboldu!16 yaşındaki Çilem ile ilgili herkesi şok edecek son dakika gelişmesi!

Sibel 9 aylık bebeğini para karşılığı satmaya kalktı mı? Bu iddia ortalığı karıştıracak!