ATV MÜGE ANLI İZLE 27 EKİM 2020! Yaşar Bayka bulundu

Müge Anlı'da son dakika gelişmeleri... Hafta içi her gün 10.00'da Türkiye'yi Atv ekranlarına kilitleyen başarılı sunucu Müge Anlı'nın bugünkü (27 Ekim 2020 Sal) programında neler oluyor? 24 yaşındaki Filiz Akyüz nasıl öldü? İlişki yaşadığı iddia edilen iş arkadaşı İsmail Aydın, Müge Anlı canlı yayınında! Eşine kızdı, çocuklarını tedavi ettirmek isterken Kütahya'dan kayıplara karıştı! 42 yaşındaki Yaşar Bayka bulundu! Yıllar önce terk edilen çocuklar, evlatlarını hatırlamayan bir anne! Gamze Cabadak'ın kardeşi kimliğini alabildi mi? Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 27 Ekim 2020, 10:09 Güncelleme 27 Ekim 2020, 12:45
ATV MÜGE ANLI İZLE 27 EKİM 2020! Yaşar Bayka bulundu

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün (27 Ekim 2020 Salı) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Eşine kızdı, çocuklarını tedavi ettirmek isterken Kütahya'dan kayıplara karıştı! 42 yaşındaki Yaşar Bayka hakkında sıcak gelişme! 15 gün önce kaybolan Yaşar Bayka'yı Müge Anlı ve ekibi buldu. Çocukluk arkadaşının evinde misafir olan Yaşar Bey, İstanbul Üsküdar'da ortaya çıktı. Atv canlı yayınında kavuşan ailenin mutluluğu izleyicileri gülümsetirken, Yaşar Bayka'nın, skolyoz hastası çocuklarının tedavisini yaptıramadığı ve ekonomik zorlukların üstesinden gelemediği için ortadan kaybolduğu öğrenildi.

Omurgaları ile ilgili sağlık sorunu yaşayan ve tedavi ettirme şansı olmayan aileye canlı yayında güzel haberler geldi. Sakarya Üniv. Tıp Fak. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Davut Ceylan, yayına bağlanarak, "Çocukların durumunu değerlendirip tedavi sürecine başlayabiliriz ücretsiz olarak." açıklamasında bbulundu. Müge Anlı canlı yayında diğer tüm vatandaşlarımıza yaptığımız gibi Bayka ailesine de yardımda bulunan Doç. Dr. Davut Ceylan'a teşekkürlerini iletti. Bursa Kapalıçarşı Esnafı Serkan Tuğra Çağlar ise rahmetli babası Mahmut Çağlar adına ailenin kredi borcunu ödemek istediğini ifade etti. Müge Anlı da çocukların eğitim süreci için tablet ihtiyacını karşılayacağını da belirtti.

Yıllar önce terk edilen çocuklar, evlatlarını hatırlamayan bir anne! Gamze Cabadak'ın kardeşi kimliğini alabildi mi?