ATV ESRA EROL İZLE! DNA testi sonucu açıklandı! Ahmet Filiz'in herkesi şoke edecek talebi ne?

Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında bugün, (26 Ekim 2020 Pazartesi) neler yaşandı? 19 yıllık sır perdesi aralanmaya devam ediyor. Türkiye bu görüntüleri konuşuyor! DNA testi sonucu açıklandı, Emrah, Ahmet Filiz'in oğlu çıktı! Ahmet Bey'in talebi şoke edecek! Karısı Nazile Bayrak yine kaçtı, o yine Esra Erol'a sığındı. Nazile'nin yanına kaçtığı iddia edilen Davut, Esra Erol'da canlı yayınında! Kayıp Rabia ile ilgili herkesi şok edecek son dakika gelişmesi! Aslan Sarıcan, Soğan'ın babası mı? DNA testi sonucu bugün açıklanacak! Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da canlı yayınında!

Giriş Tarihi 26 Ekim 2020, 16:35 Güncelleme 26 Ekim 2020, 18:56
ATV ESRA EROL İZLE! DNA testi sonucu açıklandı! Ahmet Filiz’in herkesi şoke edecek talebi ne?

İÇİNDEKİLER

12 sezondur ekranda olan ve başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında ara bulucu oluyor. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor. Era Erol'da canlı yayınında bugün (26 Ekim 2020 Pazartesi) neler oluyor?

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Türkiye bu görüntüleri konuşuyor! DNA testi sonucu açıklandı, Emrah Ahmet'in oğlu çıktı Ahmet Filiz'in şok talebi herkesi çileden çıkartacak baba oğul, bir kez daha karşı karşıya gelecek!

Karısı Nazile Bayrak yine kaçtı, o yine Esra Erol'a sığındı. Nazile'nin yanına kaçtığı iddia edilen Davut'un karısı konuştu, ortalık karıştı! Bugün büyük gün, bugün yüzleşme vakti! İddiaların odağındaki Davut, Esra Erol'da canlı yayınında!

Kayıp Rabia ile ilgili herkesi şok edecek son dakika gelişmesi! Sakın kaçırmayın!

Melisa verdiği sözü tuttu mu? Kaçarak evlendiği İsmet Can'la birlikte baba evine gitti mi? Büyük şoka hazır olun!