Kuruluş Osman (30.) son bölümde yaşananlar! Hz. Süleyman ile karınca hikayesi, Osman Bey ile Savcı'nın karşı karşıya gelmesi...

Kuruluş Osman 30. son bölüm ile Atv ekranlarında izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Dev prodüksiyonlu, başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan dizi Kuruluş Osman son bölümde Osman Bey ile Ertuğrul Bey'in buluşmasında yaşananlar geceye damga vurdu. Derviş ile Osman Bey'in sohbeti, Osman Bey'in Savcı ile karşı karşıya gelmesi gecenin konuşulanları arasına girerken, Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanında ise Ertuğrul Bey'in Geyhatu'yu durdurmak için Savcı Bey'i görevlendirmesi ve Osman Bey'i saf dışı bırakması dikkat çekti. İşte Kuruluş Osman son bölümden can alıcı sahneler ve Kuruluş Osman 31. yeni bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 22 Ekim 2020, 09:59 Güncelleme 22 Ekim 2020, 11:24
Kuruluş Osman 30. son bölümde yaşananlar! Hz. Süleyman ile karınca hikayesi, Osman Bey ile Savcı’nın karşı karşıya gelmesi...

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 30. bölümüyle 21 Ekim Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıktı. ATV ekranlarında diziseverlerin karşısına çıkan Kuruluş Osman'ın bu haftaki yayınlanan son bölümünde Uçan Ateş'in Türklerin eline geçtiğini öğrenen Nikola'nın yeni ordu kurma girişimleri heyecanlı anlara sahne oldu.

Atv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Kuruluş Osman'ın son bölümünde Osman Bey, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya geldi.

İki kardeşin kozlarını paylaştığı o anlar Kuruluş Osman izleyicisinden tam not alırken geceye de damgasını vurdu. Kuruluş Osman son bölümde bir diğer dikkat çekici sahne ise yayınlanan son bölümünde "Şehadete sevdalı..." başlığıyla yayınlanan sahne oldu.

İKİ KARDEŞ KOZLARINI PAYLAŞIYOR!
Osman Bey uzun zamandır hasretini çektiği babası Ertuğrul Bey'le nihayet kavuşuyor. Osman Bey, kendisini tuzağa düşüren Kuzgun'un izini sürerek bu planın arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya gelir.

İki kardeşin kozlarını paylaştığı o anlar, milyonlarca izleyiciyi atv ekranlarına kilitledi. Kuruluş Osman'ın bir diğer konuşulan sahnesi ise Derviş ile Osman Bey'in sohbeti... Osman Bey'in yanına gelen Derviş Hz. Süleyman ile karınca hikayesini anlattı. İzleyenleri ekranlara kilitledi.

KURULUŞ OSMAN 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

Derviş ve Osman Bey'in yolu Kuruluş Osman'ın 30. bölümünde bir kez daha kesişir. Osman Bey'in yanına gelen Derviş, anlattığı Hz. Süleyman ile karıncanın hikayesiyle "Güç odur ki; her daim adalet üzere ola. Kuvvetin kimden geldiğini, niye geldiğini unutmayasınız. Her daim karıncanın dahi sesini duyacak şuurda olasınız" mesajını verdi..

HZ. SÜLEYMAN İLE KARINCANIN HİKAYESİ

Derviş, gece vakti yaktıkları ateşinde başında Alpleriyle oturan Osman Bey'in yanına gelir. Derviş, düştüğü tuzağı anlatan ve babası Ertuğrul Bey'in de obaya geldiğinden düşmanının haberi olduğunu vurgulayan Osman Bey'e "Bilmek var bilmekten içeri" cevabını verir.

Osman Bey'den sözü alan Derviş sözlerine devam eder...

"Hz. Süleyman da kuş dili bilirdi, onca diyara hükmederdi ne oldu? Cinlere, kuşlara, insanlara, rüzgarlara hükmeden o Süleyman, seferdeyken karşısına karınca ordusu çıktı. Karıncalar, "dağılın Süleyman'ın ordusu bizi ezecek" diyerek çığlık attılar. Karıncaları duymuştu Süleyman. İşte o yiğit Süleyman, karıncanın dahi hakkını gözeten Süleyman, karıncalar için koca ordunun yolunu değiştirdi. Güç odur ki; her daim adalet üzere ola. Kuvvetin kimden geldiğini, niye geldiğini unutmayasınız. Her daim karıncanın dahi sesini duyacak şuurda olasınız."

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE - TIKLA