Kuruluş Osman'da iki kardeş karşı karşıya: Osman Bey ve Savcı kozlarını paylaşıyor

Atv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Kuruluş Osman'ın son bölümünde Osman Bey, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya geldi. İki kardeşin kozlarını paylaştığı o anlar Kuruluş Osman izleyicisinden tam not alırken geceye de damgasını vurdu. İşte Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Savcı Beyi'in kozlarını paylaştığı o anlar...

Giriş Tarihi 22 Ekim 2020, 00:07 Güncelleme 22 Ekim 2020, 00:17
Kuruluş Osman’da iki kardeş karşı karşıya: Osman Bey ve Savcı kozlarını paylaşıyor

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarında yayınlanan ve çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kurdu. Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan her bölümünde aksiyon seviyesi yükselirken yayınlanan son bölümü izleyiciden tam not aldı.


İKİ KARDEŞ KOZLARINI PAYLAŞIYOR!
Osman Bey uzun zamandır hasretini çektiği babası Ertuğrul Bey'le nihayet kavuşuyor.



Osman Bey, kendisini tuzağa düşüren Kuzgun'un izini sürerek bu planın arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya gelir.



İki kardeşin kozlarını paylaştığı o anlar, milyonlarca izleyiciyi atv ekranlarına kilitledi.


Kuruluş Osman son bölüm;

Sezona zirvede başlayan ve ilk bölümüyle çok konuşulan rekortmen dizi Kuruluş Osman'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Kuruluş Osman'ın 29'uncu bölümünde, Osman Bey kendisine kurulan tuzağı bertaraf etmek için mücadele ediyor. Babasıyla buluşmak üzere Kayı Obası'ndan ayrılan Osman Bey kendisine kurulan tuzaktan kurtulmak için mücadele ederken; uç bölgesindeki faaliyetlerine başlayan Nikola ve Flatyos, Kayı Obası'na geliyor.

Osman Bey uzun zamandır hasretini çektiği babası Ertuğrul Bey'le nihayet kavuşuyor. Osman Bey, kendisini tuzağa düşüren Kuzgun'un izini sürerek bu planın arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya gelir.

'Uçan Ateş'in Türklerin eline geçtiğini öğrenen Nikola yeni bir ordu kurmak için tedbirler alırken; Yavlak Arslan, Geyhatu ve Moğollar'ı Osman Bey'in üzerine çekecek planını uygulamaya koyar.


OSMAN BEY ERTUĞRUL BEY İLE KAVUŞUYOR
Kuruluş Osman'ın son bölümünde Ertuğrul Bey ve Osman Bey'in hasret giderdiği sahne geceye damgasını vurdu.

Tuzaktan kurtularak obaya dönen Osman Bey, babası Ertuğrul Bey'in huzuruna çıkar. Osman Bey, karşısına çıktığı Ertuğrul Bey'in elini öptükten sonra "Sana canım feda babam" dedi. Uzun bir aradan sonra kavuşan baba-oğul birbirlerine sıkı sıkı sarılır.

"Baban Ertuğrul Bey seni çağırdı" yalanıyla tuzağa düşen Osman Bey, düşmanı bertaraf etti. Alpleriyle buluşan Osman Bey obaya döndü ve babası Ertuğrul Bey'e kavuştu.


"EĞER GELMESEYDİN YAZIMIZ KIŞ OLURDU"
Obaya gelen Osman Bey, babası Ertuğrul Bey'in yanına gider. Ertuğrul Bey'in elini öptükten sonra "Sana canım feda babam" dedi.

Ertuğrul Bey, "Senin yolunda nice kor ateşten geçerim. Geçerim de içim yanmaz. Sana gelir babam." diyen oğlu Osman Bey'e, "Bilirim oğlum, bilirim. Eğer gelmeseydin yazımız kış olurdu. Eğer başına bir hal gelseydi öfkem 7 iklimde boran olurdu. Bunu da sen bilesin." sözleriyle cevap verdi.

Babasının sözleri karşısında bir kez daha gururlanan Osman Bey, "Allah'ın izniyle bu sancağın altında nice zalime diz çöktüreceğiz. Bunu da bilirim" diyerek Ertuğrul Bey'e sarıldı.

OSMAN BEY'E PUSU
Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde Osman Bey'e pusu kurulan sahne geceye damgasını vurdu.


OSMAN BEY'İN ORDUSUNDAN BEKLENTİSİ
Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde "Şehadete sevdalı..." başlığıyla yayınlanan sahne geceye damgasını vurdu.

Sezona zirvede başlayan ve ilk bölümüyle çok konuşulan rekortmen dizi Kuruluş Osman'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Kuruluş Osman'ın 29'uncu bölümünde, Osman Bey kendisine kurulan tuzağı bertaraf etmek için mücadele ediyor.

Babasıyla buluşmak üzere Kayı Obası'ndan ayrılan Osman Bey kendisine kurulan tuzaktan kurtulmak için mücadele ederken; uç bölgesindeki faaliyetlerine başlayan Nikola ve Flatyos, Kayı Obası'na geliyor.


OSMAN BEY VE BALA HATUN KAVUŞUYOR!
Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Dizinin son bölümünde "Yoktun, yok oldum!" başlığıyla yayınlanan ve Osman Bey ve Bala Hatun'un kavuşup, özlem giderdiği anlara yer verilen sahne geceye damgasını vururken izleyiciden de tam not aldı.