ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE! Nilgül ve Aslan Sarıcan hakkında şok iddia! Biri annem diğeri de babam...

Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında bugün, (19 Ekim 2020 Pazartesi) neler oluyor? Cansu ile ilgili son dakika gelişmesi! Yasin Diker ile bağlantısı ne? Canlı yayın bitti, ortalık karıştı! Kızı Tuğba'yı kaybetmemek için önünde siper olan Ayşe Hanım'ın feryadı!  “Nilgül Hanım benim annem, Aslan Sarıcan da benim babam!" Türkiye 19 yaşındaki genç adamın iddiasını konuşacak! Resmi nikahlı karısı Aycan, Nuri Gerçek'le davullu zurnalı düğün yaptı! Herkesi şok edecek o anlar! Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 19 Ekim 2020, 16:44 Güncelleme 19 Ekim 2020, 18:57
ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE! Nilgül ve Aslan Sarıcan hakkında şok iddia! Biri annem diğeri de babam...

İÇİNDEKİLER

Atv canlı yayınında bugün, (19 Ekim 2020 Pazartesi) Esra Erol'da programında neler oluyor? 12 sezondur ekranda olan ve başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında ara bulucu oluyor. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor.

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Cansu ile ilgili son dakika gelişmesi! Yasin Diker ile bağlantısı ne? Cansu'nun başına bir şey mi geldi? Canlı yayın bitti, ortalık karıştı! Kızı Tuğba'yı kaybetmemek için önünde siper olan Ayşe Hanım'ın feryadı! "Nilgül Hanım benim annem, Aslan Sarıcan da benim babam!" Türkiye 19 yaşındaki genç adamın iddiasını konuşacak! Resmi nikahlı karısı Aycan, Nuri Gerçek'le davullu zurnalı düğün yaptı! Herkesi şok edecek o anlar!
Özbay Beyin iddiasına göre; "Resmi nikahlı karım Aycan, Nuri Gerçek ile davullu zurnalı yaptı" Özbay Beyin karısı Aycan iddialara ne cevap verecek?