Esra Erol ve Türk Kızılayı “Uzaktan eğitime yakın destek” projesini başlattı! 'Bir tablet bir gelecek'

Esra Erol’da programının başarılı sunucusu Esra Erol dünkü yayınında Türk Kızılay’ı ile birlikte el ele verdi. Covid-19 virüsü nedeniyle uzaktan eğitim alacak ihtiyaç sahibi öğrencilerin tabletinin olmaması ve eğitimden geri kalmaması adına başlatılan “Uzaktan Eğitime Yakın Destek” projesi için başarılı sunucu izleyicilerinden destek istedi.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2020, 12:20 Güncelleme 14 Ekim 2020, 12:35
Esra Erol ve Türk Kızılayı “Uzaktan eğitime yakın destek” projesini başlattı! ’Bir tablet bir gelecek’

İÇİNDEKİLER

12 sezondur ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında ara bulucu oluyor. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor.

Esra Erol, dün (13 Ekim Salı) yayınlanan programında Türk Kızılay ile birlikte eğitim yardım kampanyası başlattı. Erol, Türk Kızılay'ın başlattığı "Uzaktan Eğitime Yakın Destek Kampanyası" için seyircisine çağrıda bulundu. Covid-19 virüsü nedeniyle uzaktan eğitim alacak ihtiyaç sahibi öğrencilerin tabletinin olmaması ve eğitimden geri kalmaması adına başlatılan "Uzaktan Eğitime Yakın Destek" kampanyası için izleyicilerinden "Sizlerden istediğim tek şey ESRA yazıp 2868'e 10 TL'lik SMS atmanız. Sizlerin desteği oldukça her ev bir okula dönüşecek diyerek yardım istedi."

Kampanya için yayına konuk olan Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan'ın ESRA yazıp 2868'e SMS atmasıyla başladı. Ercan Tan, "Toplanan yardımla tabletleri satın alıp, Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği okul listelerine dağıtımını yapacağız. Bu kampanyayla binlerce çocuğun hayalini gerçekleştirebiliriz" dedi.