ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Kadir Şeker davasında karar!12 yıl 6 ay hapis cezası...

Müge Anlı canlı yayınında bugün, (14 Ekim 2020 Çarşamba) neler yaşandı? Konya'da sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı, engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker, 4'üncü kez hakim karşısına çıkıyor. Kadir Şeker'in karar duruşması Atv Müge Anlı canlı yayınında anbean takip ediliyor. Türkiye'nin takip ettiği Kadir Şeker davasında karar çıktı! Emekli bir hemşire Aydın Didim'de tek başına yaşıyordu, bir anda kayıplara karıştı. Otomobili ve telefonu evinin yakınında bulunan 50 yaşındaki Hatice Tusu nerede? Hatice Tusu'nun kardeşi ve oğulları Müge Anlı'da! Sirkeci Tren Garı'na bıraktı, 32 yıl sonra aramaya Müge Anlı'ya geldi. Şükran Sakin 3.5 aylıkken bıraktığı ilk göz ağrısına kavuşabilecek mi? 2 çocuk annesi Saliha Çalışkan'a ne oldu? Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 14 Ekim 2020, 10:11 Güncelleme 14 Ekim 2020, 12:52
ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Kadir Şeker davasında karar!12 yıl 6 ay hapis cezası...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Kadın şiddetine karşı çıktı, katil oldu! Türkiye'nin konuştuğu davada karar duruşması! Kadir Şeker davasında karar çıktı!

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Konya'da şiddet gördüğünü düşündüğü kadına yardım etmek isterken bir kişinin ölümüne neden olan Kadir Şeker, 12 yıl 6 ay ceza aldı.

Türkiye'nin gündemine oturan 20 yaşındaki Kadir Şeker, Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4'üncü kez hakim karşısına çıktı. Hazırlanan iddianamede Şeker için, "Kasten adam öldürme" suçundan tahrik indirimiyle 12 yıldan 18 yıla, "yasak bıçaklar ve diğer aletlerle ilgili suçlar ve cezaları" kapsamında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası verilmesi istenmişti.

Karar duruşmasında Şeker'e "Kasten öldürme" suçundan önce müebbet hapis ardından tahrik indirimi ile 15 yıl hapis cezası verildi. Şeker'e iyi hal indirimi de yapılarak cezası 12 yıl 6 aya düşürüldü.

Görgü tanıkları ne diyor? Miras kavgası yaşadığı aile, boşanmak istemeyen eş, şüpheli arkada... Saliha Çalışkan nerede? Emekli hemşirenin kaybında 4. gün! İddialar, şüpheler, sorular... Hatice Tusu'nun kardeşi ve oğulları Müge Anlı'da!

1 Ekim'de İzmir'den kayboldu, bir daha haber alınamadı! 15 yaşındaki kayıp sıcak gelişme! 3.5 ayıkken Sirkeci Tren Garı'na bıraktı 32 yıl sonra aramaya geldi. Oğullarını aramak için buluştular! Acılı bir anne, öfkeli bir anneanne! şükran oğluyla ilgili ayrıntılar!