MÜGE ANLI SON BÖLÜM ATV İZLE! Aleyna Çakır ve Hasan Kiraz olayında son durum nedir?

Atv canlı yayınında, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, (2 Ekim 2020 Cuma) neler yaşanıyor? 3 yıldır haber alınamayan genç bir adam, iddiaların odağındaki bir abi... Sigorta tazminatı için mi öldürüldü? 23 yaşındaki Hasan Kiraz'ın şüpheli kaybı, 2 buçuk yıldır haber alınamayan Saliha Çalışlkan'ın kaybı, Aleyna Çakır (Sema Esen) olayında son durum ve daha fazlası 2 Ekim 2020 Cuma Atv Müge Anlı canlı yayınında!

Giriş Tarihi 02 Ekim 2020, 10:09 Güncelleme 02 Ekim 2020, 12:53
MÜGE ANLI SON BÖLÜM ATV İZLE! Aleyna Çakır ve Hasan Kiraz olayında son durum nedir?

İÇİNDEKİLER

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... 3 yıldır haber alınamayan genç bir adam, iddiaların odağındaki bir abi... Sigorta tazminatı için mi öldürüldü? 23 yaşındaki Hasan Kiraz'ın şüpheli kaybı ve Aleyna Çakır (Sema Esen) olayında son durum ne? Aşağıdaki linkte tıklayarak 2 Ekim 2020 Cuma Atv Müge Anlı canlı yayını izleyebilirsiniz.

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

İp almaya gitti bir daha geri dönmedi. 2 buçuk yıldır haber alınamayan Saliha Çalışlkan'ın kaybı Müge Anlı'da! Aleyna Çakır (Sema Esen) olayında son durum nedir?