MÜGE ANLI SON BÖLÜM ATV İZLE! Duygu Çelikten'in katil zanlısı tutuklandı! Veli Ünder sorguda neler anlattı?

Atv canlı yayınında, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, (1 Ekim 2020 Perşembe) neler yaşanıyor?  Antalya'da kaybolan ve günler sonra cesedi bulunan 30 yaşındaki 2 çocuk annesi Duygu Çelikten cinayetinin katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hasan Kiraz'a ne oldu? 3 yıl kayıp olan Hasan Kiraz nerede? 23 yaşındaki Hasan Kiraz'ın 3 yıllık şüpheli kaybında son dakika gelişmeleri! Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 01 Ekim 2020, 10:11 Güncelleme 01 Ekim 2020, 12:50
MÜGE ANLI SON BÖLÜM ATV İZLE! Duygu Çelikten’in katil zanlısı tutuklandı! Veli Ünder sorguda neler anlattı?

İÇİNDEKİLER

Genç kadının başı kesilmiş olarak bulunmuş olup ailesi ve yakınları katilin bulunması için Müge Anlı'ya başvurmuşlardı. Antalya Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere 13 gün önce evden ayrılmış ve sonrasında kendisinden haber alınamamıştı. Duygu Çelikten'in sevgilisi Veli Ünder, cinayeti işlediğini itiraf etti! 2 çocuk annesi sevgilisini öldürdü, sorguda ne dedi? Mahkeme ne karar verdi? Duygu Çelikten cinayetiyle ilgili sıcak gelişmeler.

Antalya'da 6 Eylül'de kaybolan ve kaybolduktan 13 gün sonra ormanlık alanda cesedi toprağa gömülü halde bulunan Duygu Çelikten'in katil zanlısı olduğu ileri sürülen komşusu 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Şüphelinin sorgusunda susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere 6 Eylül'de evinden ayrıldı. Doğu Garajı bölgesine fatura yatırmak için gelen Çelikten'i komşusu Veli Ünder, annesinin hastanede olduğunu söyleyerek otomobiline aldı. İkiliden bir daha haber alınamadı. Telefonlarına ulaşılamayan Duygu Çelikten için ailesi polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 21 Eylül Cumartesi günü Çelikten'in cesedini Kepez ilçesi Aktoprak Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yaklaşık 40 santimetre derinliğinde toprağa gömülü halde buldu. Üzeri taşlarla kapatılan cesette bıçak darbeleri olduğu ve bedenin çürümeye başladığı belirlendi. Cesedin olduğu bölgeye stabilize yoldan ulaşılırken, şüpheli ya da şüphelilerin cesedi yaklaşık 300 metre ormanın içinde taşıdıkları tespit edildi. Genç kadının cenazesi ise 22 Eylül Pazar günü gözyaşları arasında Kurşunlu Mezarlığı'nda defnedildi.

17 SAATLİK SORGU TAMAMLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili şüpheli ve şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Çelikten'in katil zanlısı olduğu ileri sürülen Veli Ünder'i her yerde arayan Antalya polisi, zanlıyı Muğla'nın Fethiye ilçesinde saklandığı evde yakalayarak Antalya'ya getirdi. Zanlı Veli Ünder, 17 saatlik sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

"NE YAPYIYSA O YAPTI"

Veli Ünder, adliyeye sevk edileceği sırada cinayeti işlediği yönünde itirafının sorulması üzerine konuşmak istemediğini söyledi. Ardından Duygu Çelikten'in annesi Leyla Çelikten'in kendisine sorulması üzerine zanlı, "Ne yaptıysa o yaptı zaten" ifadesini kullandı. Torunları ve çocuklarını çok sevdiğini söyleyen zanlı, adliyeye sevk edildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, şüphelinin emniyette, Cumhuriyet Başsavcılığında ve Sulh Ceza Hakimliğinde yapılan sorgusunda susma hakkını kullandığını, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandığı bildirildi.

ATV SON BÖLÜM MÜGE ANLI İZLE - TIKLA

Korkunç iddia! 23 yaşındaki Hasan Kiraz'ın şüpheli kaybıyla ilgili son dakika gelişmeleri Müge Anlı canlı yayınında! Çorum'da kayıplara karıştı, Sakarya'da arama çalışmaları başladı. 64 yaşındaki İbrahim Öngür ile ilgili gelişmeler Müge Anlı'da! "Dayım eşimi kandırdı" dedi, 8500 lirasından olan Hasan Büyükçakmak'ın isyanı ve daha fazlası 1 Ekim Atv Müge Anlı canlı yayınında!