Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izle (12 Kasım Salı): Birçok kadınla birlikte olan Ömer Sırtaş Müge Anlı canlı yayınında!

Müge Anlı son bölümde şoke eden gelişme! Sevgi Demir, çocuğunun babası Ömer Sırtaş'ın 8 kadınla birlikte olduğunu ileri sürmüş ve canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyiciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün, tartışmaların odağındaki isim Ömer Sırtaş canlı yayında neler anlattı? Hepsi ve daha fazlası için 12 Kasım Müge Anlı son bölümü izleyebilir, detayları haberimizden takip edebilirsiniz!

Giriş Tarihi 12 Kasım 2019, 10:17 Güncelleme 12 Kasım 2019, 18:09
Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izle 12 Kasım Salı: Birçok kadınla birlikte olan Ömer Sırtaş Müge Anlı canlı yayınında!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da son dakika gelişmesi! Atv canlı yayınında bugün, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Mersin Anamur'da 15 Ağustos perşembe günü silahla vurularak öldürülen Kemal Büyükdeniz olayıyla ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanacak! Kemal Büyükdeniz'in cesedi öldürüldükten saatler sonra bir çoban tarafından ormanlık alanda bulundu. Kemal Büyükdeniz'in katilini eşi ve oğlu biliyor mu? Diğer yandan programa katılan Sevgi Deniz, çocuğunun babası Ömer Sırtaş'ın 8 kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiğini açıklamıştı. Tartışmaların odağındaki Ömer Sırtaş, Müge Anlı canlı yayınında neler anlattı? Hepsi ve daha fazlası için 12 Kasım Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümü izleyebilir, detayları haberimizden takip edebilirsiniz!

MÜGE ANLI HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!